Στο μέλλον με… Γκαγκάτση και Τριτσώνη

Αφιερώματα για τη διαιτητική καριέρα του Σταύρου Τριτσώνη, θα βρείτε πολλά. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και σίγουρα έχει αρκετές σελίδες που δίνουν αφορμές για κακόβουλα σχόλια. Για όσα κάνει από τη θέση που αναλαμβάνει θα κριθεί στη συνέχεια.

Ο Παναιτωλικός έχει να θυμάται αρκετά από την αντιμετώπιση που είχε σε κάποια παιχνίδια του που ήταν διαιτητής. Αλλά δεν είναι ο μόνος… Η στάση που τήρησαν οι κυανοκίτρινοι ήταν ξεκάθαρη: Όποιος έχει βεβαρημένο παρελθόν, δεν έχει λόγο να βρίσκεται στο προσκήνιο στην εποχή της (επιχειρούμενης) “κάθαρσης”. Άφθαρτοι πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές.

Προφανώς αυτή τη λογική δεν την ενστερνίζονται πολλοί. Η επαναφορά Γκαγκάτση στη βιτρίνα του ποδοσφαίρου, με την ανάθεση ηγετικού ρόλου στη Super League. Η δράση Μητρόπουλου στο προεκλογικό σκηνικό, παρότι δεν έχει θεσμικό ρόλο. Το όνομα του Ψυχομάνη που έπαιξε δυνατά το τελευταίο διάστημα. Και πολλά ακόμα που παραπέμπουν σε “μαύρες μέρες” που έζησε ο Παναιτωλικός και το ποδόσφαιρο, προφανώς δείχνουν ότι η εξαγγελλόμενη “εξυγίανση” είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Αλλά είπαμε. Πέραν του παρελθόντος, ο καθένας κρίνεται και για το παρόν του. Ο Παναιτωλικός στο παρελθόν πλήρωσε πολύ ακριβά, στο παρόν κρατάει υπεύθυνη στάση χωρίς να… άγεται και να φέρεται. Περιμένουμε το μέλλον…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ