«Συγνώμη στον κόσμο»

Ο Παναιτωλικός έχασε σήμερα με… κάτω τα χέρια και ο Μάκης Χάβος αισθάνθηκε την ανάγκη να… απολογηθεί. «Είναι μια βαριά ήττα για την ομάδα μας. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε τη δύναμη της αντιπάλου ομάδας στον κεντρικό άξονα και στους δυο φορ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν θέματα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Δυστυχώς δεν μας βγήκε καθόλου. Χάσαμε πολλά μέτρα μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και δεν ήμασταν καθόλου καλοί ούτε στο τρανζίσιον. Παρ’ όλα αυτά λόγω τύχης δεν δεχθήκαμε γκολ. Χάσαμε κι εμείς μια ευκαιρία και δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι, αλλά στα πρώτα λεπτά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Αλλάξαμε μετά τον σχηματισμό μας, χάσαμε μια ευκαιρία με τον Μοράρ και μετά δεχθήκαμε άλλα δυο γκολ. Είναι μια βαριά ήττα και πάρα πολύ στενάχωρη. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια. Και πάνω στα νεύρα και τον θυμό μου, μην ξεχάσω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους», είπε αρχικά.

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο, για το αν το «πρόβλημα» της ομάδας είναι ψυχολογικό. «Ηταν ψυχολογικό το θέμα. Ηταν παιχνίδι Κυπέλλου. Ειχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Μοράρ. Ίσως να άλλαζε λίγο το ματς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το ρόστερ. «Κανείς δεν περίμενε τέτοια ήττα. Η σημερινή εικόνα μας ήταν η χειρότερη από την ημέρα που ήρθα. Θα αξιολογήσουμε ξανά όλη την κατάσταση και το έμψυχο υλικό. Ο Παναιτωλικός δικαιούται να είναι παραπάνω στη βαθμολογία. Εχουμε κάποια νέα παιδιά».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. “Παρ’ όλα αυτά λόγω τύχης δεν δεχθήκαμε γκολ. Χάσαμε κι εμείς μια ευκαιρία και δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο”

    Χάβε, αντι να πεις οτι ο παικτης ειναι ή ύποπτος ή ηλίθιος λες πως απλά δέχτηκες γκολ;
    Πόσες μ….ιες πρέπει να κάνει ο Πάουλο για να πάρει τον πούλο να μην τον βλέπουμε;
    Χάβε παράτα τα εικονίσματα δεν τεριάζουν στο άθλημα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ