Συνεχίζει με Μιχαηλίδη

Με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη θα γίνει και η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Πιθανότατα και οι επόμενες, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ο διάδοχος του Μάκη Χάβου. Αν χρειαστεί θα κοουτσάρει την ομάδα και την Κυριακή στο Περιστέρι, όπως έκανε στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου.
Ο Μιχαηλίδης κλήθηκε να έχει αυτό το διάστημα. Αρχικά είχε επιφυλάξεις για να μη θεωρηθεί η συνέχιση της παρουσίας του στην ομάδα ως «άδειασμα» στον Χάβο που αποχώρησε. Όμως ο τελευταίος ήταν εκείνος που έπεισε τον συνεργάτη του να παραμείνει μέχρι ο Παναιτωλικός να βρει νέο προπονητή.
Είναι κάτι που διευκολύνει αυτό το μεταβατικό στάδιο καθώς ο Μιχαηλίδης είναι απόλυτος γνώστης της ομάδας σε σχέση με επιλογή άλλου υπηρεσιακού τεχνικού (π.χ. Νταλακούρας).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα
    Ενδεχόμενη είναι η επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στην Super League.
    Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» για τον Παναιτωλικό είναι και αυτό του Γιάννη Αναστασίου. «Ο πληροφοριοδότης» στην «ΩΡΑ» γράφει πως ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού που κυκλοφορεί ελεύθερος βρίσκει πολλούς υποστηρικτές εντός των τειχών του Αγρινίου. Μαζί με τον Αναστασίου και οι Δέλλας, Αναστασιάδης, Άκης Μάντζιος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ