Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα

Συναντήσεις και συζητήσεις για την επόμενη μέρα γίνονται στον Παναιτωλικό, καθώς τα ανοικτά θέματα είναι πολλά. Κάποια εξ’ αυτών θα κλείσουν πριν οι παίκτες φύγουν για διακοπές, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ματζουράκης έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και κάνει τις εισηγήσεις του για το ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι όχι. Το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσει η διοίκηση σε συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και για τα οποία υπάρχει διάθεση για ανανέωσή τους. Όπως επίσης να ενημερώσει εκείνους που αποχαιρετούν το Αγρίνιο.

Ένα άλλα πολύ σημαντικό κομμάτι των εξελίξεων αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις. Απ’ ότι φαίνεται ήδη έχουν εντοπιστεί στόχοι και μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται θα αποφασιστεί ποιες περιπτώσεις θα πάρουν προτεραιότητα.

Στο επίκεντρο είναι και η οργάνωση της προετοιμασίας, για την οποία έχουν παρθεί αποφάσεις και για την ημερομηνία (1η Ιουλίου η πρώτη προπόνηση) και για τον τόπο (Emileon έως τις 17, Ιταλία από 18 έως τις 31 Ιουλίου).

Κρίνοντας από τις χθεσινές δηλώσεις Ματζουράκη («Θα βάλουμε τον πήχη ψηλά»), αλλά και πιο παλιές (Κωστούλας – Μπελεβώνης), φαίνεται ότι στον Παναιτωλικό σχεδιάζουν με στόχο να πάει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ