«Τέλος» ο Γκρατερόλ

Ο Ζοέλ Γκρατερόλ αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό και επέστρεψε στην Αμέρικα Ντε Κάλι, ενώ τα «καναρίνια» διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης από ενδεχόμενη μελλοντική του παραχώρηση.

Παίκτης της Αμέρικα Ντε Κάλι είναι από σήμερα (24/12) ο Ζοέλ Γκρατερόλ, καθώς δεν υπολογίζονταν στον Παναιτωλικό και επέστρεψε στην ομάδα της Κολομβίας όπου και έπαιζε μέχρι και τις αρχές του έτους, οπότε και πέρασε τον Ατλαντικό για χάρη των «κυανοκίτρινων».

Ο 26χρονος πορτιέρε, διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, δεν είχε πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής και το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» εξέπνεε το καλοκαίρι του 2025, όμως ήθελε και εκείνος να αποχωρήσει για να αρχίζει να παίζει.

Ετσι οι «κυανοκίτρινοι» συμφώνησαν με το πρώην club του που τον ήθελε ξανά και έφυγε από τώρα, ενώ ο Παναιτωλικός διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης από ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Ο Γκρατερόλ υπερασπίστηκε συνολικά σε πέντε ματς την εστία του συλλόγου, ο οποίος θα κινηθεί για την απόκτηση γκολκίπερ ώστε να πλαισιώσει τους Στέφανο Καπίνο και Αντώνη Στεργιάκη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ