Τέσσερα ερωτήματα για το Παναχαϊκή – Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο κύπελλο Ελλάδας, που θα είναι η Παναχαϊκή, αλλά υπάρχουν και τέσσερα σημαντικά ερωτήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τα οποία περιμένουν απαντήσεις το επόμενο διάστημα.

Το πρώτο είναι εύκολο και αφορά την ημερομηνία του αγώνα, ο οποίος κατά 99% θα οριστεί την Τετάρτη 27 του μήνα. Τρίτη δεν μπορεί να οριστεί επειδή ο Παναιτωλικός παίζει την προηγούμενη Κυριακή 24 εκτός έδρα με τον Άρη. Δεν μπορεί να οριστεί ούτε την Πέμπτη, καθώς παίζει το επόμενο Σάββατο 30 Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο αφορά την έδρα του αγώνα, καθώς προβλέπεται να γίνεται σε γήπεδο προδιαγραφών Super League 1 αν αγωνίζεται ομάδα αυτής της κατηγορίας. Το γήπεδο της Αγιάς δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση. Μένει το Παμπελοποννησιακό.

Το τρίτο αφορά την παρουσία ή όχι φιλάθλων. Η Παναχαϊκή έχει κληθεί σε απολογία για τη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων του προηγούμενου αγώνα της για το κύπελλο, με το Αιγάλεω. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί και να εκτίσει ποινή στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Το τέταρτο αφορά την τηλεοπτική μετάδοση. Μέχρι τώρα κανένα κανάλι δεν έχει πάρει τα δικαιώματα του κυπέλλου. Προφανώς επειδή ακόμα δεν υπάρχουν δυνατές (άρα και εμπορικές) αναμετρήσεις. Nova και Cosmote είναι υποψήφιες, αλλά πιθανότατα από την επόμενη φάση.

Ο συνδυασμός τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και απουσία τηλεοπτικής μετάδοσης, σημαίνει ότι το Παναχαϊκή – Παναιτωλικός δεν θα το δει (σχεδόν) κανείς…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ