Τα διλήμματα του Δέλλα

Ο Παναιτωλικός έχει συνηθίσει στις απουσίες βασικών παικτών όλη τη σεζόν, οπότε δεν αποτελεί… είδηση πως αύριο θα παίξει χωρίς τους τρεις πρώτους σε χρόνο συμμετοχής παίκτες του, τον (τιμωρημένο) Ντίας, τον (τραυματία) Κυριακίδη και τον βασικό του δεξιό ακραίο αμυντικό τον (τραυματία) Μαρινάκη. Προσθέστε και την απώλεια του Καμαρά που έγινε μόνιμη απουσία από τον Δεκέμβρη, συν και τις εναλλακτικές που μπορούσαν να προσφέρουν ο (ανέτοιμος μετά από τετράμηνη αποχή) Πάουλο ή ο Ηλ. Γιαννιώτης.

Στον αγώνα με τη Λαμία είχε αντίστοιχες σημαντικές απουσίες, όμως η ομάδα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο φεύγοντας με το «διπλό». Μάλιστα η απόδοση όσων κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά βάζει νέα διλήμματα στον Δέλλα. Για παράδειγμα, ποιον εκ των τριών κεντρικών αμυντικών (Άργκους, Μιχάι, Μαλή) θα αφήσει έξω; Θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον πολύ καλό Τσοκάνη ή θα επιστρέψει την επιλογή του πιο επιθετικογενή Αμαράλ;

Στον άξονα θα διατηρήσει την τριάδα Λουσέρο – Τσιγγάρας – Γκούγκα ή θα “θυσιάσει” έναν εκ των δύο τελευταίων για να επαναφέρει στην 11αδα τον Μάζουρεκ; Και ποιον. Για τα άκρα της επίθεσης ο Ουίλιαν είναι σίγουρος και λογικά αντί του τιμωρημένου Ντίας θα παίξει ο Μανά που εξέτισε την ποινή του. Η άλλη αναμενόμενη επιλογή είναι του Λιάβα ως δεξί μπακ (όπως και στη Λαμία όπου επίσης έλειπε ο Μαρινάκης), ενώ ο Μπαΐροβιτς με τη γκολάρα που πέτυχε είναι λογικό να προτιμηθεί από τον Μοράρ.

Ο «κολοσσός» έχει ένα εικοσιτετράωρο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας που θα ανακοινώσει την ενδεκάδα, να κατασταλάξει.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ