Τιμάει Βλάχο – Ζήση

Ο Παναιτωλικός τιμάει όσους πρόσφεραν στο Σύλλογο στο παρελθόν και όπως συνέβη στον προηγούμενο αγώνα με τη διοίκηση Χαρδαλιά, την Κυριακή θα απονείμει πλακέτες για τον προσφορά τους στον Γιώργο Βλάχο και τον Γρηγόρη Ζήση:

Θέλοντας να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή σε όσους πρόσφεραν σε δύσκολες εποχές στην ομάδα μας, η ΠΑΕ Παναιτωλικός στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό βράβευσε διοικητικούς παράγοντες, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο τη δεκαετία του ’90. Απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους κ.κ. Γιάννη Χαρδαλιά, Ηλία Αλβανό, Λεωνίδα Σταρακά και αείμνηστο Φώτη Σκιαδά (παρέλαβαν τα παιδιά του).

Στον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακό θα τιμηθούν δύο πρόσωπα, που είχαν επίσης πλούσια δράση και προσφορά.

Ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας κ. Γιώργος Βλάχος, μέλος διοικήσεων όταν η ομάδα μας αγωνίζονταν σε μικρότερες κατηγορίες, ακόμα και στη Δ’ Εθνική.

Ο κ. Γρηγόρης Ζήσης, που υπηρέτησε από διάφορες διοικητικές θέσεις (διετέλεσε και πρόεδρος) το ίδιο διάστημα. Παράλληλα προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει αφιλοκερδώς για περίπου 30 χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως ιατρός στον Παναιτωλικό.

Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα τιμηθούν και άλλα πρόσωπα που προσέφεραν στην ομάδα μας σε διάφορους τομείς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ