Τι έδειξαν οι νέοι

Το να αναζητάς συμπεράσματα από ένα φιλικό με την Κ20 στα μέσα Ιουλίου, είναι σαν να ψάχνεις… ψύλλο στ’ άχυρα. Κι όμως, ήταν το πιο σημαντικό τεστ (ελλείψει άλλου) από την 1η του μήνα όταν άρχισε η προετοιμασία. Έστω κι αν είναι το πιο ασήμαντο απ’ όσα θα ακολουθήσουν.

Με τα πόδια βαριά από τις καθημερινές (συνήθως διπλές) προπονήσεις, με κούραση εμφανή, χωρίς ίχνος φρεσκάδας, εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες. Όσοι βρέθηκαν στο Emileon να δουν αυτό το τεστ, έψαχναν ευκαιρίες να ανακαλύψουν στοιχεία των νέων παικτών.

Ας κάνουμε μια μικρή περιγραφή όσων έδειξαν στο 45λεπτο που αγωνίστηκαν

Ρότσα: Ο διάδοχος του Κέβιν είχε αρκετές καλές στιγμές στον μεσοεπιθετικό του ρόλο, με την ταχύτητα, την τεχνική του και τη διάθεση που έδειχνε να βγει μπροστά, να δώσει στηρίγματα, να πάρει πρωτοβουλίες και να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Αμυντικά είχε προβληματάκια από τον ταχύτατο νεαρό Γιαννιώτη, που προπονείται με τους μεγάλους και ξεχωρίζει έως τώρα.

Τσοκάνης: Αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Ρότσα και αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Λόγω της εικόνας που είχε ο αγώνας, κινήθηκε περισσότερο μεταξύ σέντρας και αντίπαλης περιοχής, όπου ανταποκρίθηκε στο ρόλο του, χωρίς να ζητάει το κάτι παραπάνω.

Ροντρίγκες: Αμυντικός με γρήγορη σκέψη και ταχύτητα αντίδρασης. Με καλή αίσθηση του χώρου και σίγουρες κάθετες μπαλιές προς τους μέσους. Η ομάδα του έπαιζε… μονότερμα, οπότε δεν ένιωσε την πίεση των αντιπάλων. Ενώ έχει καλά στοιχεία, η σωματοδομή του απέχει από εκείνη του δυναμικού αμυντικού. Σε άλλα τεστ θα δείξει αν ανταποκρίνεται.

Τομανέ: Φορ με πολύ καλά στοιχεία. Καλός με τη μπάλα, απλός στις επιλογές του και ουσιαστικός στις κινήσεις του. Με ευχέρεια στη διείσδυση, στο «1-2» και στο τελείωμα των φάσεων. Κλώτσησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου που αγωνίστηκε χάνοντας σίγουρο γκολ, αλλά έδωσε στον Ουάρντα την ασίστ του 1-0.

Ρόσα: Ο Βραζιλιάνος διαθέτει εξαιρετική τεχνική, αλλά χθες δεν είχε ουσία σ’ αυτά που έκανε, ενώ έδειχνε πιο κουρασμένος απ’ τους υπόλοιπους. Δικαιολογημένα, αφού μπήκε με καθυστέρηση στην προετοιμασία και κάνει επιπλέον πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ