Τι κάνει στις 5;

Δύο φορές έχει δώσει αγώνα για τη Super League στις 5 Φεβρουαρίου ο Παναιτωλικός, όλοι στο Αγρίνιο, όπως και σήμερα που αντιμετωπίζει τον Αστέρα.

Ο πρώτος ήταν το 2012 όταν υποδέχτηκε τον Ατρόμητο και προηγήθηκε στο 9’ με τον Καμαρά. Ισοφάρισε η ομάδα του Περιστερίου στο 79’ με πέναλτι του Μήτρογλου. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που είδαμε τον Φώτη Κωστούλα εντός αγωνιστικού χώρου να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή. Ποιος ήταν; Ο Τριτσώνης που έκανε όργια…

Πέρσι τέτοια ημέρα υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο) και έχασε 1-0 με το γκολ του Σνάιντερ στο 63’, με 4ο διαιτητή τον Φωτιά που «σφυρίζει» σήμερα. Ήταν και η πρώτη εμφάνιση του πανό με τον Τίτορμο να κρατάει το άψυχο σώμα του Άλκη, που συγκλόνισε όσους ήταν στο γήπεδο και συζητήθηκε σε όλη τη χώρα.

Σε κοντινές ημερομηνίες δεν τα πήγε επίσης καλά τα τελευταία χρόνια. Πρόπερσι ήταν πάλι με τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο στις 8 του μήνα και η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν νικήτρια με 2-1. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 16’ με τον Αριγίμπι, αλλά οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 54’ με πέναλτι του Κρίσμαν και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 84’ με κεφαλιά του Κάργα.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020 Αστέρας και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στην Τρίπολη με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Ο Μπαράλες με πέναλτι στο 51’ και ο Ντέλετιτς με σουτ στο 94’ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων. Ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Σουάρεθ στο 60’ και είχε τεράστιες ευκαιρίες για το 1-2 στη συνέχεια.

Η τελευταία φορά που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι που έδωσε τον Φεβρουάριο ο Παναιτωλικός ήταν στις 2/2/2019 στη Λαμία. Με γκολ του Ουίλιαν στο 25’ και του Μπαΐροβιτς στο 71’ πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη Φθιώτιδα. Το δεύτερο ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ