Τι παίζεται πάλι;

Η Super League 1 δεν μπορεί να αποφασίσει αν το 1,5 εκ. ευρώ που θα πάρει από τη φορολόγηση του στοιχήματος την ικανοποιεί. Η Super League 2 αποφασίζει ότι το δικό της μερίδιο φτωχό την οδηγεί σε οικονομική ασφυξία και αναστέλλει το πρωτάθλημά της.

Δεν θα το ανοίξουμε την ατζέντα των θεμάτων καταγράφοντας όλες τις πτυχές απ’ αυτόν τον «αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου», γιατί θα χρειαστούν τόμοι. Ας μείνουμε στην σημερινή επικαιρότητα, η οποία αρκεί να μας βάλει στο… πνεύμα.

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε δύο βήματα μπροστά; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ. Πολιτεία και πολιτικοί, ΕΠΟ, Λίγκες, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, παρατρεχάμενοι, συμφέροντα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστούν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πάντα θα υπάρχουν λόγοι να σκοτώνονται. Πάντα θα υπάρχουν αφορμές να τορπιλίζουν τα αυτονόητα. Και όλα αυτά να μεταφέρονται στα Μέσα Ενημέρωσης, στους φιλάθλους, στα καφενεία. Να απλώνονται στην κοινωνία. Να εντείνεται το τοξικό κλίμα, να μεγαλώνει η πόλωση.

Όλα καλά…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ