Τον “ανάγκασαν” να τους ξαναδεί

Οι μικροί του Παναιτωλικού που προπονούνταν το τελευταίο δεκαήμερο με τον Δέλλα ολοκλήρωσαν αυτή την… εμπειρία τους με φιλικό που έδωσαν στο γήπεδο Παναιτωλικού με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Με την εμφάνισή τους και τη νίκη που πέτυχαν, έδειξαν ότι ο «κολοσσός» θα ασχοληθεί και στο μέλλον μαζί τους.

Με εξαίρεση τους τέσσερις νεαρούς της επαγγελματικής ομάδας, Παρρά, Νταλακούρα, Βακράκο, Σταματόπουλο, οι υπόλοιποι ήταν παιδιά της Κ20 και της Κ17, που στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα Football League. Ο Γεωργούσης πέτυχε στο 27’ το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης. Για να φτάσουν στη νίκη χρειάστηκε στο τέλος (87’) ο τερματοφύλακας Σταματόπουλος να πει “όχι” σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ραγκέλοφ.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Παρράς, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Νταλακούρας, Τσιγγάρας, Κυζιρίδης, Γεωργούσης, Μπελεβώνης Στ., Βακράκος. Στο β’ ημίχρονο οι: Σταματόπουλος, Μπακογιάννης, Πριόνας, Χριστογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ευθυμίου, Σκόνδρας, Μπελεβώνης Χρ., Γκασούκας.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ