Τον… εκτέλεσε ο Θάνος!

Ντροπή. Ξεφτίλα. Αηδία. Με το «έτσι θέλω» ο διαιτητής Θάνος έκανε αυτό που δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ για 87′. Του… πρόσφερε ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι και στέρησε από τους παίκτες του Παναιτωλικού αυτό που άξιζαν. Τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι κλασσικές του Κλέσιο

Παρά τις σημαντικές του απουσίες ο Παναιτωλικός ήταν συγκλονιστικός και κοίταξε από την αρχή του αγώνα στα… μάτια έναν αντίπαλο που είχε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη προκειμένου να πάρει τρεις ακόμη βαθμούς στη μάχη προς τον τίτλο του πρωταθλήματος. Με τον Κλέσιο κατά συνθήκη σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μαρινάκη αντι-Μπεχαράνο, οι Αγρινιώτες έβγαλαν νεύρο και δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να βρει ρυθμό. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του Δέλλα ήταν… φαρμάκι στις αντεπιθέσεις και σε δύο από αυτές με τον Κλέσιο έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς ήταν περισσότερο φλύαροι αλλά κι αυτοί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχαν την κλασσική τους φάση με τον Τζάλμα Κάμπος από εξαιρετική θέση κι από υπέροχη πάσα του Μπίσεσβαρ να πλασάρει άουτ.

Τα «καναρίνια» ήταν ψυχωμένα και με σωστό αγωνιστικό πλάνο και στην επανάληψη όπου και με την είσοδο του Μακ ο ΠΑΟΚ όπως αναμένονταν αύξησε την πίεση στα καρέ του Κυριακίδη για να βρει το λυτρωτικό γκολ.

Ο κίπερ του Παναιτωλικού φώναξε παρών με μια σπουδαία επέμβαση στο πλασέ του Μπίσεσβαρ, ενώ γενικά ο αμυντικός προσανατολισμός βοηθούσε ώστε ο Δικέφαλος ναι μεν να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να κάνει τις μεγάλες φάσεις για το γκολ.

Σφαγή…

Η ώρα περνούσε, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ της νίκης και ο Παναιτωλικός σωστά στημένος πίσω είχε συνεχώς απαντήσεις. Μάλιστα για να κρατήσει ακόμη περισσότερο ο Δέλλας στο 81′ πέρασε και τον Χαντάκια παίζοντας με τρεις πίσω. Τελικά ότι δεν μπορούσε να κάνει η επίθεση του ΠΑΟΚ το έκανε… ο Θάνος που έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 87΄. Ο Πρίγιοβιτς νίκησε τον Κυριακίδη και ο ΠΑΟΚ με διαιτητικό δεκανίκι τον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κλέσιο (69΄Κλέσιο), Τσοκάνης, Μιχάι, Ροντρίγκες (89′ Βακράκος), Μαρινάκης, Πάουλο, Ρόσα, Ντίας (81′ Χαντάκιας), Μάσουρεκ, Μοράρ
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας (77′ Σάκχοφ), Κάμπος, Λημνιός (57′ Μακ), Ελ Καντουρί (21΄Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ