Του ζήτησε τη φανέλα

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αγρινίου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και έχει παρουσιάσει επί χόρτου την άριστη τεχνική του κατάρτιση, κάνοντας κι αυτός ό,τι είναι δυνατόν σε μια δύσκολη σεζόν για τον Παναιτωλικό.

Δεν μπορούσε φυσικά να χαρεί με το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο (4-2 από τον Παναθηναϊκό), όμως, η συνάντηση με τον Εσιέν ήταν κάτι που θα θυμάται για πάντα…

Το gazzetta.gr τον έπιασε και τον ρώτησε για τα όσα είπαν οι δυο τους, αφού τους είδαμε να μιλούν ευχάριστα ο ένας με τον άλλον πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο Ουάρντα είχε να μας πει: «Mama Africa! Τι να πεις για τον Εσιέν; Τεράστιος παίκτης, όλοι τον σέβονται, τρομερός…». Μάλιστα, κρατούσε… σαν φυλαχτό τη φανέλα του Γκανέζου άσου του «τριφυλλιού», αφού δεν έχασε την ευκαιρία να τη ζητήσει και ν’ ανταλλάξουν οι δυο τους τις εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, παίρνοντας… φόρα από τη συνομιλία μας, ήθελε να σχολιάσει τα όσα γράφονται περί Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να έχει κάνει κρούση στον Παναιτωλικό, αλλά να μην υπάρχει επίσημη πρόταση αυτή τη στιγμή. Ο Ουάρντα, ξεκαθάρισε ότι πρώτα απ’ όλα θα πρέπει ο σύλλογος να έχει συμφέρον κι έπειτα ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή μετακίνηση στη Γαλλία…

«Όλοι λένε για Μαρσέιγ, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή… Ο Τύπος κάθε φορά δημιουργεί σενάρια και λέει ο Ουάρντα πάει Μαρσέιγ, ο Ουάρντα πάει Παναθηναϊκό, ο Ουάρντα πάει Ολυμπιακό… Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Όταν υπάρξει κάτι που πρέπει να ειπωθεί, θα βγω να το πω εγώ. Αν πει το “ναι” ο σύλλογος και έχει συμφέρον, τότε ασφαλώς θα είμαι θετικός στη μεταγραφή».

Όσον αφορά, τώρα, το παιχνίδι με τους «πράσινους» και την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη σκοράροντας δύο φορές στη Λεωφόρο στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας αρκετές άλλες ευκαιρίες στην επανάληψη για γκολ, δυσκολεύοντας τον Παναθηναϊκό, ο Αιγύπτιος δήλωσε στο gazzetta.gr:

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Παίξαμε καλά, είχαμε έρθει στη Λεωφόρο με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και κάναμε πολύ καλό ματς. Όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ, αλλά και στα 90 λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πήρε άξια τη νίκη λόγω και της ποιότητάς του. Εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς…».

Μάλιστα, έδειξε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα για την βαθμολογική θέση της ομάδας του και εμφανίστηκε σίγουρος για άνοδο στο προσεχές μέλλον, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν φοβόμαστε… Είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι σε κάθε επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε καλά και δεν ανησυχούμε αυτή τη στιγμή. Θα έρθουν καλύτερες μέρες σίγουρα».

 

Από: gazzetta.gr 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ