Το έκπτωτο ΔΣ, ο Νικάκης και η “παράγκα”

Με απόφαση της ΓΓΑ το ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κηρύχθηκε έκπτωτο μετά την ένσταση Σωματείων κατά του κύρους της εκλογικής διαδικασίας του Ιουλίου. Η υπό τον Τάκη Παπαχρήστο διοίκηση προσέφυγε κατά της απόφασης για να την μπλοκάρει. Αν απορριφθεί η προσφυγή, το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα κληθεί να ορίσει προσωρινή διοικούσα επιτροπή, που θα αναλάβει να κάνει κανονικές εκλογές.

Και οι δύο παρατάξεις προτείνουν ονόματα για τον διορισμό στη διοικούσα. Ένα από αυτά έγινε ήδη θέμα σε Αθηναϊκά Μέσα. Πρόκειται για τον Βασίλη Νικάκη που προτάθηκε από την πλευρά Παπαχρήστου.

Το soccerplus.gr γράφει:

Όπως αναμενόταν, μετά την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με απόφαση της ΓΓΑ, λόγω παραβίασης του νόμου στις τελευταίες αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ, οι δύο παρατάξεις προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας το διορισμό προσωρινής διοίκησης. Από τα ονόματα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο από την πλευρά που πρόσκειται στον έκπτωτο πρόεδρο της ΕΠΣΑ και μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ, Π. Παπαχρήστο, ξεχωρίζει το όνομα του πρώην διεθνούς διαιτητή, πρώην προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ στην “εποχή της παράγκας” (1998) και μετέπειτα προέδρου του ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας, Β. Νικάκη, ο οποίος έχει αναπτύξει και πολιτική δραστηριότητα ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Από την άλλη πλευρά, στην αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης περιλαμβάνονται ονόματα προσώπων, που αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία με απόφαση της έκπτωση διοίκησης, ενώ ξεχωρίζει το όνομα του προέδρου του Παναιτωλικού, Γ. Μπελεβώνη, που είναι το δεξί χέρι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Φ. Κωστούλα.

Η εφημερίδα Sport Day αναφέρεται επίσης στην ενεργοποίηση του Νικάκη με καυστικό τρόπο, τονίζοντας ότι ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ στην εποχή του Γκαγκάτση και της παράγκας, ενώ κάνει λόγο για εμπλοκή του Γιάννη Παπαδόπουλο:

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ