Το αντίο του Λούκας…

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις και είπε “αντίο” μέσω facebook, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του για τις όμορφες στιγμές που έζησε, δίνοντας και το σύνθημα των διακοπών: Hoy termina una gran temporada.. Agradecido al fútbol por los hermosos momentos, a mi familia y amigos que están siempre.. Ahora disfrutar de las vacaciones y volver con más ganas.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε φέτος 19 φορές με τη φανέλα του Παναιτωλικού και 11 με εκείνη του Παναθηναϊκού στον οποίο μεταγράφηκε τον Ιανουάριο. Στο post που ανέβασε έχει και δύο φωτο, μία με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μία με του Παναθηναϊκού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. Λεμε λεμε για ακαδημιες αλλα απ οτι φαινεται ειμαστε ΑΣΧΕΤΟΙ σε πολλα επιπεδα….μαλλον να το πω καλυτερα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ σε πολλα επιπεδα.
    Οταν θες να λεγεσαι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα (ειδικα οταν εχεις την λεξη ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ) δεν επιτρεπονται αυτα—->http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/207639/eksodiko-ston-panaitoliko-kai-pige-olympiako υπηρξε πληρης αδιαφορια απο μερια της ΠΑΕ και αυτο ειναι το χειροτερο….ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

  2. Κρίμα, κρίμα, επειδή κάποιος έγραψε (ενδεχομένως επειδή έχει και σοβαρό λόγο να το κάνει) ή υποστήριξε κάτι, να το υιοθετεί ένας τρίτος που δεν έχει ιδέα για την ιστορία και μάλιστα να βγάζει και καταδικαστική απόφαση!
    Αγαπητέ Kostas79 αν γνώριζες τι έχει γίνει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ