Το “μηδέν” που μετράει

Ας αρχίσουμε από την ουσία του ποδοσφαίρου: Τρία ματς, τέσσερις βαθμοί! Νίκη στο Περιστέρι, ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Με πρόγραμμα “βουνό” (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) στην αρχή της σεζόν, ο Παναιτωλικός μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα. Έχοντας μια κακή παρένθεση, την εμφάνιση και την ήττα στην Τούμπα. Εκεί που έδειξε αδυναμίες, οι περισσότερες εκ των οποίων εντοπίστηκαν στην αμυντική του λειτουργία.

Η αντίδραση ήταν άμεση. Η εικόνα βελτιώθηκε κατά πολύ στο Περιστέρι και έγινε ακόμα καλύτερη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μύγας, Κούσας, Τσοκάνης, έπαιξαν και στα τρία ματς. Στα δύο τελευταία προστέθηκε ο Ροντρίγκες. Ο νεαρός Πορτογάλος έκανε ντεμπούτο με γκολ στο Περιστέρι, αλλά κυρίως είχε πολύ καλή εμφάνιση. Την οποία επανέλαβε και το Σάββατο. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όλη η άμυνα ήταν εξαιρετική και αντεπεξήλθε στην πίεση που δέχτηκε (ειδικά στο β’ ημίχρονο).

Πέραν των βαθμών ο Παναιτωλικός μετράει και το “μηδέν” παθητικό στα δύο τελευταία παιχνίδια του. Κάτι που του δίνει πίστη να στηρίξει το πλάνο του και μέρα με τη μέρα να καλύψει με δουλειά τις αδυναμίες του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ