Το μοναδικό “διπλό” και οι… “σφαλιάρες”

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του αλλά ο Παναιτωλικός έκανε τη δουλειά του. Πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου με το 0-1 στο Πανθεσσαλικό. Έβγαλε την αναμέτρηση χωρίς απρόοπτα ή απώλειες και δίχως να αναγκαστεί να πάει «στα κόκκινα» σε καμία φάση του παιχνιδιού. Με σαφέστατη πρόθεση σωστής διαχείρισης ενόψει εκείνης που ακολουθεί στο ίδιο στάδιο με τον Βόλο.

Είναι πολύ σημαντικό που σ’ αυτό το 90λεπτο ο Αναστασίου μπόρεσε να δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε παίκτες που το είχαν ανάγκη επειδή επιστρέφουν από απουσία (Μεντόσα, Βέργος, Τσιγγάρας, Βργκοτς) και ταυτόχρονα να ξεκουράσει άλλους είτε αφήνοντάς τους στον πάγκο είτε βάζοντάς τους λιγότερο στο γήπεδο.

Υπάρχει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που αφήνει πίσω της η χθεσινή ημέρα. Ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ομάδα που έκανε «διπλό»! Όταν οι κορυφαίοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου έφαγαν ηχηρές “σφαλιάρες” από ομάδες της ίδιας κατηγορίας με τη Νίκη Βόλου, ε, τότε ο Παναιτωλικός δικαιούται να νιώθει ικανοποίηση που δεν θα κυνηγάει ανατροπή στον επαναληπτικό. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχασε στην Λιβαδειά και τον ΠΑΟΚ που απέφυγε 3η στη σειρά ήττα στο… παρά ένα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ