Το μπαράζ και ο κίνδυνος αναβολής της πρεμιέρας!

Η Super League προβλέπει στην προκήρυξη των υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μιας από τη Football League, για να μειωθεί σε 14 την επόμενη σεζόν, όπως συμφωνήθηκε με τον Βασιλειάδη. Η Football League με τη σειρά της, αποφάσισε τον υποβιβασμό τριών και την άνοδο δύο. Τη διαφορά κλήθηκε να λύσει η ΕΠΟ και η απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής είναι ο υποβιβασμός τριών ομάδων (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας) από τη Super League, με άνοδο του πρωταθλητή της Football League, ενώ ο 13ος από την Super League να δίνει μπαράζ με τον 2ο της Football League!

Αυτή η εκκρεμότητα καθυστέρησε την επικύρωση της προκήρυξης, που θα γίνει στη συνεδρίαση της Λίγκας σε λίγη ώρα. Όμως μετά την εξέλιξη αυτή, αναμένεται… χαμός. Ήδη η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει να μην ξεκινήσει αύριο το πρωτάθλημα!!! Τονίζει μάλιστα ότι “Θα ζητήσουν εξηγήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για το πώς τα δήθεν συμφωνηθέντα με τον υπουργό κ. Βασιλειάδη και την Διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τον υποβιβασμό τριών μόνο ομάδων από την SUPER LEAGUE δεν αποφασίστηκαν τελικώς από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και εφόσον οι εξηγήσεις δεν είναι επαρκής θα υποβάλλουν πρόταση μομφής κατά των συγκεκριμένων δύο ατόμων”.

Για να αρχίσει το πρωτάθλημα πρέπει οπωσδήποτε να υπογραφεί (τροποποιημένη πλέον) η προκήρυξη και να συμπεριλάβει την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με τον υποβιβασμό! Θα περάσει;

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ