Το «πάλεψε» στο ΟΑΚΑ, αλλά…

Το «πάλεψε» σήμερα στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός, αλλά τελικά έχασε με 2-0. Ομως αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Μοράρ και Ρόσα άγγιξαν το γκολ, αλλά «νικήθηκαν» από τον Ανέστη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με πέναλτι του Αλμέιδα που καταλογίστηκε σε πάτημα του Μάρκος Πάουλο επί του Τρίστανσον (είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ), ενώ στο 27′ έμειναν με 10 παίκτες λόγω χτυπήματος του Πορτογάλου φορ επί του Χαντάκια. Σε αυτό το διάστημα οι «κυανοκίτρινοι» άρχισαν να βγαίνουν καλά μπροστά, το 4-2-3-1 του Χάβου απέδιδε καρπούς, αλλά στο 48′ η αποβολή του Μάρκος Πάουλο που άφησε και τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες, ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» «κλείδωσαν» τη νίκη τους στο 73′ με τον Γιόχανσον.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (80′ Βινίσιους), Τρίστασον (46′ Πατίτο), Κλωναρίδης (46′ Λιβάια), Αλμέιδα.   
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (15′ Μαρινάκης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (60′ Μπράβο), Ντίας (69′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Μοράρ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ