Το πιο δύσκολο παιχνίδι

Τον Παναιτωλικό που είδαμε έως τώρα… ξεχάστε τον. Από αύριο περιμένουμε έναν άλλο Παναιτωλικό. Εκείνος που έδωσε τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα τα πήγε πολύ καλά. Με μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες, έβαλε στο τσουβάλι 5 πόντους, διαψεύδοντας όσους πόνταραν συγκομιδή “μηδέν” ή κοντά στο μηδέν. Έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα, με μόλις ένα αγώνα στο Αγρίνιο και μάλιστα με τον Παναθηναϊκό τον οποίο ανάγκασε στη μοναδική απώλεια βαθμών. Πέρασε απ’ την Τούμπα όπου έχασε, αλλά πήρε “διπλό” στο Περιστέρι και ισοπαλία στα Χανιά.

Από αύριο τα δεδομένα αλλάζουν. Έχει να αντιμετωπίσει αντίπαλο μικρότερης εμβέλειας (θεωρητικά) και για πρώτη φορά φέτος καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Να κάνει παιχνίδι, να ζητήσει το γκολ, να έχει το κουμάντο. Κι αυτή τη φορά δεν πάει να παίξει κι ότι βγει. Θέλει να πάρει το τρίποντο, γιατί κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία. Ενώ μέχρι τώρα κανείς δεν θα “τον έστηνε στον τοίχο”, αν έχανε.

Σε τέτοιες συνθήκες αγώνα ο Παναιτωλικός δεν δοκιμάστηκε φέτος. Κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να ανταποκριθεί. Οπότε, περιμένουμε και βλέπουμε. Ο τίτλος λέει: “Το πιο δύσκολο παιχνίδι” και έτσι είναι. Αν πάρει τη νίκη πάει ψηλά. Αν όχι, θα μπει σε άλλη φάση. Που την έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Γκρέμισμα όσων έχτισε έως τώρα και επιστροφή στη μιζέρια. Κάτι που προφανώς κανείς δε θέλει να συμβεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ