Το χθεσινό «αγκάθι»

Το μεγαλύτερο χθεσινό πρόβλημα του Παναιτωλικού ήταν τα κενά στη μεσαία γραμμή. Το είπε και ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το παιχνίδι και προφανώς το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Τάσου Παπάζογλου αποδείχθηκε πολύ μεγάλο. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με τριάδα στον άξονα σε 3-5-2 και οι Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα κυριάρχησαν. Κυρίως ο πρώτος, που από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του ΠΑΣ. Ο χαφ του είχε τις 23 από τις συνολικά 87 σωστές επιθετικές πάσες της ομάδας του, ποσοστό 27%. Δηλαδή περισσότερες από 1/4. Και αυτό γιατί δεν υπήρχε παίκτης να τον πιέσει.

Η τριάδα του άξονα των γηπεδούχων είχε μαζί 39 σωστές πάσες, σχεδόν τις μισές του ΠΑΣ, πέντε εύστοχα γεμίσματα, από τα 13 των γηπεδούχων και το κυριότερο τις εννέα από τις 16 τελικές του. Το τελευταίο νούμερο δείχνει και την ευκολία που έφταναν οι αντίπαλοι χαφ΄στα καρέ του Κυριακίδη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. με το διδυμο κουσας-μακος εχουμε φαει κοντα στα 40 γκολ (πολλα απο κεφαλιες).Τωρα που δεν εχουμε στοχους να παιξει ο χαντακιας μαζι με το κουσα κ να μην επιστρεψει ο μακος στην φυσικη του θεση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ