Τρεις οι αποχωρήσεις

Τρεις παίκτες πρώτης γραμμής είπαν ήδη “αντίο” ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στον Παναιτωλικό, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν. Πρώτος ο Μάζουρεκ που από νωρίς μάθαμε τις προθέσεις του να αποχωρήσει απ’ την ομάδα. Μετά ήρθε η σειρά του Άργκους και σήμερα ανακοίνωσε το τέλος και ο Πάουλο. Όλοι μιλώντας για με τα καλύτερα για την κυανοκίτρινη εμπειρία τους, το Αγρίνιο και τον κόσμο.

Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόφαση που θα πάρει ο Χόρχε Ντίας. Ίσως ο κορυφαίος της φετινής χρονιάς και ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες στο Αγρίνιο. Αλλά ταυτόχρονα και η πιο δύσκολη περίπτωση ανανέωσης, αφού είναι σίγουρο ότι ηχούν και από αλλού σειρήνες γι’ αυτόν. Λογικά τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν θα συνεχίσει.

Εκτός του Ουρουγουανού λήγουν τα συμβόλαια των Λουσέρο, Τσοκάνη, Βασιλούδη. Ο πρώτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος και δεν θα υπήρχε κανένας ενδοιασμός αν δεν είχε πατήσει τα 35. Απέδειξε φέτος ότι η ηλικία δεν είναι τροχοπέδη για να έχει σημαντική προσφορά και να είναι ένας από τους κορυφαίους της ομάδας.

Ο Τσοκάνης ξεπέρασε τον Αμαράλ κατά λίγα λεπτά σε συμμετοχή, παρότι συνυπήρξαν τον μισό χρόνο στην ομάδα. Ίσως η επέκταση ή όχι του δανεισμού του νεαρού Πορτογάλου παίξει ρόλο στην παραμονή του Τσοκάνη που είναι “στρατιώτης” της ομάδας την τελευταία τριετία. Λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τον Βασιλούδη, που στα 23 του πια, δεν αξιοποίησε όπως άλλοι νεαροί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν τέσσερα χρόνια που είναι επαγγελματίας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ