Τριάρες στα Πηγάδια

Στοπ στο σερί της «τριάρας» στα παιχνίδια που δίνει στην Ξάνθη θέλει να βάλει σήμερα ο Παναιτωλικός. Τα τρία τελευταία χρόνια παραβιάζεται η εστία του τρεις φορές σε κάθε επίσκεψή του στα Πηγάδια και φυσικά φεύγει με σκυμμένο κεφάλι.

Πέρσι η Ξάνθη κέρδισε 3-1 σε ένα παιχνίδι που καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο διαιτητής Τζήλος, ακυρώνοντας κανονικότατο γκολ του Μαρκόβσκι ως οφσάιντ, παρότι τον κάλυπτε… όλη η άμυνα της Ξάνθης, αποβάλλοντας τον Βιγιαφάνιες επειδή τόλμησε να μαρκάρει αντίπαλο και με δεκάδες σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων. Ο Μαρκόβσκι έκανε το 0-1 στο 9’, η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Ντιμιτρόφ στο 16’, στις αρχές του β’ ημιχρόνου ακυρώθηκε το γκολ του Μαρκόβσκι, ο Παπαστεριανός με μακρινό σουτ στο 71’ έκανε το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Χερέα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ένα χρόνο πριν η Ξάνθη νίκησε 3-0, με τον Τάσο Παπάζογλου να δίνει προβάδισμα στην Ξάνθη στο 40’. Ο Κλέιτον στο 64’ και ο Καπετάνος στο 83’, πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ.

Το Νοέμβριο του 2013 η Ξάνθη νίκησε με 3-1, με τους ακρίτες να προηγούνται στο 12’ με τον Σολτάνι και τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει στο 14’ με γκολάρα του Θεοδωρίδη. Στο β’ ημίχρονο η Ξάνθη γύρισε το ματς με γκολ του Μάνταλου στο 55’ και του Σολάρι στο 76’.

Η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων που δεν είχε νίκη της Ξάνθης με «τριάρα», ήταν η πρώτη τους στη μεγάλη κατηγορία. Στις 3 Μαρτίου 2012 ο Παναιτωλικός έδινε μάχη για την παραμονή και πήρε τη νίκη με γκολ του Άντι στο 40’. Νίκη που δεν αρκούσε, καθώς στο τέλος υποβιβάστηκε

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ