Τσώκος: «Το κατηγορητήριο θα καταπέσει»

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος όσον αφορά την τελική έκβαση της εκδίκασης της υπόθεσης, στην οποία ο Παναιτωλικός έχει βρεθεί κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» ο έγκριτος δικηγόρος και πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Τσώκος.

«Πρόκειται για μια υπόθεση σκευωρίας από το παρακράτος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που δυστυχώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να πλήξει τις ομάδες -μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός- που τους χαλούν τα σκοτεινά, δόλια και φαύλα σχέδιά τους. Το κατηγορητήριο είναι αίολο και θα καταπέσει στη συζήτηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, την οποία τιμούν έγκριτοι, υπεύθυνοι και καταξιωμένοι ανώτατοι δικαστές. Αυτοί θα απονείμουν δικαιοσύνη και θα κλείσουν οριστικά τις πόρτες στα ύποπτα αυτά κέντρα της φαυλότητας.

Πιστεύω ότι με την υπευθυνότητα που διακρίνει τα θεσμικά όργανα, θα έχουν ήδη μελετήσει την υπόθεση και θα την έχουν αξιολογήσει ανάλογα. Είμαι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πλεκτάνη σε βάρος του ιστορικού συλλόγου μας. Ο Παναιτωλικός είναι και θα παραμείνει η πιο καθαρή ελληνική ομάδα και θα εξακολουθεί να υπηρετεί και να προάγει το ευ αγωνίζεσθαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώκος ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 23 Μαρτίου η ΓΓΑ γνωστοποίησε όσες διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί ήδη μέχρι τώρα για την καταγγελία που έγινε περί αντικανονικού στοιχηματισμού που αφορά κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ. Λόγω της εκκρεμοδικίας δεν έχει γίνει ακόμα η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας, ώστε μεταξύ άλλων να προγραμματιστούν και τα παιχνίδια μπαράζ της προτελευταίας ομάδας της πρώτης κατηγορίας με τη Βέροια.

Πηγή: fosonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ