Τώρα παίζει ο κόσμος του!

Κέρδισε την ΑΕΚ δικαιότατα με κόντρα διαιτησία και τη… Δέτση να ακυρώνει κανονικό γκολ στο 0-0. Πάλεψε στο Καραϊσκάκης παίζοντας ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, με εχθρική διαιτησία και γκολ οφσάιντ του Ολυμπιακού. Νίκησε τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο και λίγες μέρες μετά έκανε το πρώτο του «διπλό» στο Βικελίδης. Χάνοντας από νωρίς τον φορμαρισμένο Καμαρά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Του έκοψε τη φόρα η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά στάθηκε στο ύψος του στο Περιστέρι, έκανε ανατροπή και ισοφαρίστηκε από καραμπόλα στο τέλος. Έχασε στο Ηράκλειο με τη διαιτησία να παίζει καθοριστικό ρόλο και πάλι, με δέκα παίκτες και με γροθιές στη φυσούνα.

Από τις 24 Νοεμβρίου έως σήμερα 26 Ιανουαρίου, σε ένα δίμηνο δηλαδή, ο Παναιτωλικός έκανε πολλά. Κόντρα σε όλους και όλα! Και τι δεν βίωσε… Αδικίες, ατυχίες, προπηλακισμούς, τραυματισμούς. Αλλά κατάφερε να κατακτήσει 10 πολύτιμους πόντους και να βρίσκεται μια ανάσα από την πεντάδα.

Και τώρα επιστρέφει στο σπίτι του. Με δύο αγώνες Σάββατο – Τετάρτη, στους οποίους θέλει να δώσει συνέχεια σε ότι έχτισε με πολύ κόπο. Κι αυτή η προσπάθειά του δεν πρέπει να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Θέλει δίπλα του το μοναδικό του στήριγμα, τον ΚΟΣΜΟ. Δεν περιμένει άλλη βοήθεια και δεν είχε ποτέ. Ούτε δεκανίκια έχει, ούτε «εξυπηρετεί» κανέναν για να τον στηρίξουν. Μόνο στον ΚΟΣΜΟ του μπορεί να υπολογίζει.

Και σήμερα το απόγευμα με την Ξάνθη και την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό, οι δύο – δυόμιση χιλιάδες που πάνε συνήθως στο γήπεδο, δεν είναι αρκετοί. Πρέπει ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ! Αρκεί η παρουσία τους για να επιβραβεύσει την προσπάθεια αυτής της ομάδας. Πολύ περισσότερο η φωνή τους, το χειροκρότημά τους, η θετική τους αύρα, που θα συνοδεύσει τη μάχη που θα δώσουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Ας ξεχάσουμε για λίγο τον καναπέ, την καφετέρια ή οτιδήποτε άλλο. Στις 7.00 το βράδυ ο Παναιτωλικός θα κάνει το καθήκον του. Και ο καθένας μας πρέπει να κάνει το ίδιο. Να είναι δίπλα του!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ