Φιλική ήττα με 1-0 (vid)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε απόψε ο Παναιτωλικός από την Σλόμποντα Ούζιτσε στο πρώτο τεστ προετοιμασίας που έδωσε στη Σερβία. Αποτέλεσμα που αποτυπώνει πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για την ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Κονρνέλιους, Λαζαρίδη, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάρτενσον, Βαρόνε στον άξονα και τους Ντουάρτε, Νικολάου, Ντίας πίσω από τον φορ Καρέλη.

Στο δεύτερο μισό ο 49χρονος κόουτς άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και ξεκίνησε με τον Στεργιάκη στο τέρμα, τους Σοροβό. Μπακαδήμα, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Φλόρες, Τσιγγάρα στον άξονα και τους Μόρσεϊ, Ξενιτίδη, Μπελεβώνη πίσω από τον Πέδρο.

Τα «καναρίνια» είχαν την κατοχή, στο πρώτο ημίχρονο έβγαλαν φάσεις με κυριότερη το δοκάρι του Καρέλη αλλά και μία με τον Βαρόνε, όμως στο δεύτερο και πιο συγκεκριμένα στο 77′ δέχθηκαν ένα «φτηνό» γκολ σε ψηλοκρεμαστή κάθετη σε στατική μπάλα και προβολή που δεν «καθάρισαν». Λίγο πριν ο Μπελεβώνης είχε και δεύτερο δοκάρι για την ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ