Φορ η επόμενη μεταγραφή

Ο Παναιτωλικός έκανε δύο κινήσεις τις τελευταίες μέρες, που τον ενισχύουν μεσοεπιθετικά. Τόσο ο Φλόρες στο κέντρο (παίζει 6 ή 8) όσο και ο Μόρσεϊ στην επίθεση (παίζει πλάγια ή δίπλα στον φορ), ήρθαν να δώσουν επιπλέον επιλογές στον Γιάννη Αναστασίου.

Τι παίρνει προτεραιότητα τώρα; Ο κεντρικός επιθετικός που αναζητάει η ομάδα. Με αυτή την προσθήκη καλύπτει τις βασικές ανάγκες της. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Αναστασίου επιλέγει 4-4-2, σε κάθε θέση θα υπάρχει τουλάχιστον ένα δίδυμο.

Για το τέρμα θα «μονομαχήσουν» Μελίσσας – Ροντρίγκες. Η άμυνα δείχνει κομπλέ. Τρεις στόπερ, Μαλής, Βργκοτς, Κορνέλιους. Δεξιά Λιάβας – Λούι, αριστερά Περέιρα – Χουχούμης.

Το κέντρο έχει «γεμίσει» αρκετά, με αμυντικούς μέσους Ντίας, Τσιγγάρα, Φλόρες. Με πλάγιους μέσους Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μεντόσα, Μόρσεϊ.

Στην επίθεση υπάρχουν ήδη Βέργος – Καρέλης και θα έρθει κι άλλος ένας φορ.

Στη παραπάνω 18αδα είναι παίκτες που έχουν πλούσια ποδοσφαιρική προϋπηρεσία. Υπάρχουν και «μικροί» που συμμετέχουν στην προετοιμασία, έπαιξαν στα έως τώρα φιλικά και μερικοί δείχνουν ότι αξίζουν την ευκαιρία. Δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσοι και ποιοι θα παραμείνουν (ίσως κάποιοι πάνε δανεικοί) αλλά σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις. Σ’ αυτούς ήρθε να προστεθεί από χθες και ο Μπακαδήμας.

Από εκεί και πέρα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που θα γίνουν, η ομάδα θα δείξει τι άλλο χρειάζεται και σε ποιες θέση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ