Όλα στον αέρα!

Η πρόταση Βασιλειάδη (η μοναδική που τέθηκε στο τραπέζι) δεν έτυχε αποδοχής. Η εναλλακτικές (epsilon κ.α.) δεν υφίστανται. Εφτά ομάδες είναι χωρίς τηλεοπτική στέγη και έσοδα. Το αδιέξοδο παραμένει…

Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στη Super League, η οποία έχει ανακοινώσει από τις 20 Ιουλίου σύγκληση γενικής συνέλευσης και Δ.Σ., όπως και κλήρωση πρωταθλήματος (!!!) την προσεχή Δευτέρα. Κάτι που πιθανότατα έγινε επειδή δεν είχε άλλα χρονικά περιθώρια, αλλά και για να πιέσει να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Δύο μέρες πριν τη νέα συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα καινούριο δεδομένο. Και προφανώς ούτε η προκήρυξη του πρωταθλήματος μπορεί να υπογραφεί, ούτε (πολύ περισσότερο) κλήρωση των αγώνων να γίνει.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι της λίγκας ζήτησαν (και πήραν) νέα παράταση για την κατάθεση και έγκριση από την Ομοσπονδία της προκήρυξης έως τις 18 Αυγούστου. Δηλαδή, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!  Που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, αλλά μάλλον πάει (κι αυτή) περίπατο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ