Όποιος προκαλεί… αμείβεται!

Ποια απειλή Grexit, ποια UEFA, ποια Επιτροπή δεοντολογίας, ποιος Κοντονής και ποιο ξεβρώμισμα του ποδοσφαίρου; Αυτοί της ΕΠΟ (και ειδικότερα η ΚΕΔ) δεν καταλαβαίνουν τίποτα και το κάνουν επιδεικτικά! Δείτε ποιον έβαλαν διαιτητή στον αγώνα Ηρακλής – Παναιτωλικός: Τριαντάφυλλος Τίκας!!! Η κάθαρση του ποδοσφαίρου έρχεται και συνοδεύεται από… Τίκα.

Αν κάνετε ένα γκουγκλάρισμα θα δείτε δεκάδες πρόσφατα δημοσιεύματα στα οποία βρίσκεται στο επίκεντρο. Στις 5 Απριλίου στο SDNA ΕΔΩ. Την ίδια μέρα στο diaititis ΕΔΩ. Στις 25 Μαρτίου στο kilkistoday ΕΔΩ. Στις 24 Μαρτίου στο mikriliga ΕΔΩ. Ψάξτε κι άλλα αν έχετε όρεξη, θα βρείτε πολλά.

Ε, αυτόν τον διαιτητή, που πέρασε με επιτυχία τα τεστ στις μικρότερες κατηγορίες, τον προετοιμάζουν να τον βάλουν στη Σούπερ Λιγκ. Προφανώς μετά από όσα έχει κάνει, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Την Κυριακή θα πάρει το βάπτισμα του πυρός, στο (ευτυχώς) αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα Ηρακλής – Παναιτωλικός. Και έναν τόσο εξελίξιμο διαιτητή χρειάζεται να τον αξιολογήσει ένας παρατηρητής του αναστήματος του Κύρκου.

Οι παλιότεροι θα θυμούνται τα χρόνια που ο Αστέρας Τρίπολης απ’ τα αζήτητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πήγαινε τρένο στην Α’ Εθνική. Στο πρωτάθλημα της Γ’ βρέθηκε αντίπαλος του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (Γενάρης 2006) και έχασε, κάνοντας μετά έναν ολόκληρο αήττητο β’ γύρο. Διαιτητής ήταν ο Τίκας! Όσοι παρακολούθησαν εκείνο το ματς, κατάλαβαν καλά τι εστί Τίκας. Όμως, όσο κι αν πάλεψε (αυτός και η σφυρίχτρα του), όσο κι αν εκτέθηκε, δεν τα κατάφερε και ο Αστέρας έφυγε με ήττα 2-0. Ίσως η αναποτελεσματικότητά του τον κράτησε τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες. Τώρα (στα 35 του) φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί (το δείχνουν τα δημοσιεύματα) και δίκαια θα τον καμαρώσουμε την Κυριακή στη Σούπερ Λιγκ…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ