Όταν λείπει ο “Κύρια”

Μετά από 33 σερί αγώνες στη Super League (17 πέρσι, 16 φέτος) ο Παναιτωλικός θα παίξει αύριο χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα. Ο Δημήτρης Κυριακίδης αποβλήθηκε εντελώς άδικα στο Ηράκλειο και δεν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία με Λεβαδειακό και Ξάνθη, ήρθε στο Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2015 και άρχισε να παίζει το φθινόπωρο, καθώς στα 5 πρώτα παιχνίδια βασικός ήταν ο Στεφανάκος και στο τελευταίο ο Κριστιάνο. Εκείνη τη σεζόν έκανε 24 συμμετοχές και την επόμενη 30 (το απόλυτο). Πέρσι έπαιξε σε 27 αγώνες, ενώ στους άλλους τρεις επιλέχθηκε ο τωρινός του προπονητής Λουίτζι Τσέναμο! Πάντως σε κανέναν απ’ τους τρεις ο Παναιτωλικός δεν έχασε. Έφερε ισοπαλία 1-1 στα Γιάννενα, νίκησε στο Αγρίνιο 3-1 τη Λάρισα και ισοπαλία 2-2 στη Λαμία. Εκεί ήταν η τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός έπαιξε δίχως τον Κυριακίδη. Στις 3 Δεκεμβρίου 2017.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε 97 αγώνες με τη φανέλα του Παναιτωλικού. 97 έχει στην προηγούμενη καριέρα του στη Super League με Λεβαδειακό – Ξάνθη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ