Ώρα για προσθήκες

Τέσσερις λιγότεροι από όσους έφυγαν είναι οι παίκτες που επέστρεψαν από την άδεια των Χριστουγέννων. Φερέιρα – Λεντέσμα αποχώρησαν οριστικά. Ουάρντα – Καμαβουάκα πάνε Κόπα Άφρικα και είναι άγνωστο πότε θα έρθουν ξανά στο Αγρίνιο. Σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθεί ο… Γολγοθάς του Ιανουαρίου, καθώς η φάση των ομίλων τελειώνει στις 24. Και αν η Αίγυπτος και το Κογκό περάσουν στην επόμενη φάση, θα παραταθεί και η απουσία τους.

Τα κενά που αφήνουν οι τέσσερις, πρέπει άμεσα να καλυφτούν και στον Παναιτωλικό τρέχουν να κλείσουν παίκτες, οι οποίοι άμεσα θα μπορέσουν να βοηθήσουν στα διαδοχικά παιχνίδια του επόμενου μήνα. Τι έχουν ως προτεραιότητα; Μα φυσικά την μεσοεπιθετική ενίσχυση. Φερέιρα και Λεντέσμα έφυγαν για να έρθουν στη θέση τους ποιοτικότεροι και πιο αποτελεσματικοί παίκτες. Ένα κλασσικό «δεκάρι» και ένας ακόμα που θα μπορεί να παίξει κα στον άξονα και στα άκρα.

Η αναζήτηση έχει αρχίσει εδώ και καιρό και έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι. Αυτό που μένει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Αισιοδοξούν ότι τις επόμενες μέρες οι προσπάθειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Το σίγουρο είναι ότι η επιχείρηση ενίσχυσης δεν θα σταματήσει εκεί. Θα επεκταθεί σε άλλες θέσεις (ή γραμμές) για να καλυφτούν οι υπάρχουσες ανάγκες. Π.χ. για τη θέση του φορ, όπου πιθανή αποχώρηση του Τομανέ, θα δημιουργήσει την ανάγκη απόκτησης άλλου επιθετικού. Πάντως, παρά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, απ’ την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση, αρά και θέμα αποδέσμευσής του. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ