Κυριακάτικος ύπνος στη λιακάδα!

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αγώνες μετά από ακόμη μια διακοπή του πρωταθλήματος, όπου ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται με… χαμηλές ταχύτητες, αυτό έγινε και στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μακριά από την σούπερ ομάδα που είδαμε κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και το ψυχωμένο κι ανταγωνιστικό σύνολο που έβαλε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Τίτορμος γνώρισε τη συντριβή στο ΟΑΚΑ με 4-0 από την ΑΕΚ κυρίως λόγω συνολικών και ατομικών λαθών στην αμυντική συμπεριφορά, αλλά κι επειδή όλοι επέδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά χαλάρωσης στο φινάλε του ματς.

Φυσικά όταν το κάνεις αυτό το ίδιο το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί! Μάλιστα συνεχίστηκε και το αρνητικό ρεκόρ που θέλει την ομάδα του Αγρινίου να μην βρίσκει δίχτυα στο ΟΑΚΑ κόντρα σε αθηναϊκή ομάδα. O Παναιτωλικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με το… κλασσικό γκολ που έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Μια σέντρα μέσα στην περιοχή, η άμυνα καθηλωμένη και ο Κυριακίδης (που μετά από περίπου 2 μήνες επέστρεψε στην ενδεκάδα) να μένει… καρφωμένος πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Μια φάση που φαινομενικά έμοιαζε εύκολη και για τον ίδιο αν έκανε έξοδο για να καθαρίσει. Αυτό όμως δεν συνέβη και έτσι από… το πουθενά, χωρίς η ΑΕΚ να είναι αρκετά ανώτερη πήρε κεφάλι στο σκορ, με την ανενόχλητη κεφαλιά του Οικονόμου, αφού ο Μάρκος Πάουλο δεν μπόρεσε να διώξει.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο ξεκίνησε ακόμη χειρότερα για τον Παναιτωλικό. Μόλις στο 52′ σε μια ανύποπτη φάση ο Κλωναρίδης έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μαλής αντέδρασε εντελώς λανθασμένα αφού… κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με τους Αγρινιώτες να είναι πίσω στο σκορ με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνας έγινε κατανοητό ότι δεν μπορούσαν να ζητήσουν κάτι περισσότερο από το να περιοριστεί η έκταση της ήττας κι αν ήταν δυνατό να βελτιωθεί η εμφάνιση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Αυτό προσπάθησε ο Δέλλας να το κάνει κυρίως τόσο με τις φωνές που έβαλε στους παίκτες του, όσο και με τις γρήγορες αλλαγές καθώς πέρασε στο γήπεδο τον Τσιγγάρα και τον Γκούγκα. Η συνέχεια ήταν ένα… σβηστό ματς. Η ΑΕΚ έχοντας πάρει αυτό που ήθελε χαλάρωσε, αφού μεσοβδόμαδα υπάρχει και ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Λαμία, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε επιθετικά ανύπαρκτος.

Όμως και κοιιμισμένος. Γιατί οι παίκτες του Δέλλα νόμισαν ότι στο 52΄ τέλειωσε και το ματς. Έτσι σε ρυθμούς προπόνησης η Ένωση βρήκε δύο ακόμη γκολ στο 82′ και στο 84′ με τον Μπογέ και τον Κλωναρίδη και μια απλή ήττα την έκανε βαριά κι απαράδεκτη για τους Αγρινιώτες.

Η τρίαδα των δύσκολων αγώνων κλείνει την επόμενη Κυριακή για τα «καναρίνια» που υποδέχονται στο Αγρίνιο τον Ολυμπιακό με στόχο φυσικά μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την σημερινή!

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (52΄Μάνταλος), Χουλτ, Κλωναρίδης (76΄Γκάλο), Μπογέ, Λιβάια (67′ Αλμπάνης)

Παναιτωλικός (Δέλλας):Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Μιχάι, Αμαράλ, Μάρκος Πάουλο (52΄Τσιγγάρας), Λουσέρο, Μανά (64΄Γκούγκα), Μάζουρεκ, Ντίας, Μπαΐροβιτς

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ