Εντατικά μαθήματα

Οι αλλαγές που έγιναν στον κανονισμό διαιτησίας είναι σημαντικές και όποιος δεν τις γνωρίζει μπορεί να… εκτεθεί. Έτσι η ΕΠΣΑ αποφάσισε να καλέσει τα σωματεία για εντατικά μαθήματα, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων. Παράγοντες, προπονητές, παίκτες, αλλά και φίλαθλοι, μπορούν παρακολουθήσουν την ενημέρωση που θα γίνει απόψε στις 8.00 το βράδυ. Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας και η Ε/Δ καλεί τους εκπροσώπους, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των Σωματείων των περιοχών Αγρινίου-Αμφιλοχίας-Ξηρομέρου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Emileon Sports Center, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς Διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Στην συνάντηση η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, διότι οι τροποποιήσεις των υφιστάμενων κανονισμών Διαιτησίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πολλές και σημαντικές και θα αναλυθούν διεξοδικά με την προβολή φάσεων σε βίντεο.

Στην συνάντηση καλούνται επίσης να παρευρεθούν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος φορέας του ποδοσφαίρου επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τα παραπάνω.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση στο Μεσολόγγι για τα Σωματεία των περιοχών Μεσολογγίου-Ναυπάκτου-Αστακού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ