Έκπτωση και με τη βούλα…

Τον Ιανουάριο η διοίκηση της ΕΠΣ κηρύχτηκε έκπτωση με διαπιστωτική πράξη της ΓΓΑ. Προσπάθησε να μπλοκάρει την απόφαση προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι πλέον “έκπτωτη και με τη βούλα”, οπότε το επόμενο τρίμηνο πρέπει να γίνουν νέες, αδιάβλητες εκλογές.

Η παράταξη του Παναγιώτη Τάγκαλου έχει κάνει δεκάδες ανακοινώσεις – καταγγελίες για τα όσα διαδραματίστηκαν έως και τις εκλογές. Επανέρχεται μετά την απόφαση νιώθοντας δικαιωμένη και ζητάει από τα Σωματεία να προετοιμαστούν για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μετά τις εξελίξεις αυτές. Ταυτόχρονα κατηγορεί τα πρόσωπα που διαχειρίζονται τις τύχες της ΕΠΣ τον τελευταίο μήνα ως «ουρά» της έκπτωτης διοίκησης Παπαχρήστου!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μία ακόμα απόπειρα του κ. Παπαχρήστου και των συνεργατών του να κρατηθούν «με νύχια και με δόντια» στις καρέκλες τους, έπεσε στο κενό. Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτησή τους και επιβεβαιώθηκε δικαστικά η έκπτωσή τους από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, την οποία ανέλαβαν το περασμένο καλοκαίρι με «διάτρητες» από κάθε άποψη διαδικασίες.

Η παραπάνω απόφαση δικαιώνει απόλυτα και τις θέσεις που δημόσια εκφράζαμε από τον Απρίλιο του 2022, όταν διαπιστώσαμε το μέγεθος του «μαγειρέματος» που έκανε η συγκεκριμένη παρέα για να κερδίζει τις εκλογές, αποκλείοντας κατά το δοκούν σωματεία και υποψηφίους και δημιουργώντας ένα πλαίσιο εξάρτησης και ανομίας για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, που αποτελούσε ταφόπλακα για το ποδόσφαιρό μας.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος της επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με πρώτο βήμα τις ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ εκλογές. Στις οποίες θα πάρουν μέρος απαρεμπόδιστα και ελεύθερα όλα τα Σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις των νόμων και των ποδοσφαιρικών κανονισμών. Εκλογές που θα φέρουν σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα ΑΦΘΑΡΤΑ και όχι όσους έχουν πάει πίσω το ποδόσφαιρο κρατώντας το δέσμιο για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την επαφή και τον διάλογο με όλα τα Σωματεία και τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε γνωστές πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε από κοινού, όσοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρό μας. Όπως επίσης θα ενημερώσουμε και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα από την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ που διόρισε το Πρωτοδικείο, η οποία ουσιαστικά αποτελεί «ουρά» της έκπτωτης διοίκησης Παπαχρήστου και λειτουργεί με την ίδια τακτική».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ