Ήττα για την περιφέρεια μας

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες που ανήκουν στην Μικτή Αιτωλοακαρνανίας στον 1ο αγώνα μεταξύ της 10ης Περιφέρειας με αντίπαλο την 9η Περιφέρεια (Όπου προπονητής είναι ο Βασίλης Παπαθανασίου και έχει αρκετούς παίκτες της Μικτής Αιτωλοακαρνανίας) στο «Α. Κάνιστρας» στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων στην κατηγορία των Νέων.

Νικήτρια η 10η Περιφέρεια με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Σταυρόπουλο. Αν και η 10η Περιφέρεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αρκετές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Βέρρα, τελικά δεν κατάφερε να πάρει ένα καλύτερο σκορ για την ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι στις 30 Μαρτίου.

 

10η Περιφέρεια (Γ. Ψαρράς – Π. Ενγκεμά) Γιαννόπουλος, Τρίγκας, Στρακάτος (92′ Διαμαντόπουλος), Καρπέτας, Αβραμόπουλος, Σώκαλης (88′ Κυριάζος), Τριτάρης (60′ Δ. Μαρίνος του Α.), Γκολφινόπουλος, Βέρρας, Σταυρόπουλος, Μασούρας

9η Περιφέρεια (Β.  Παπαθανασίου-Καραχρήστος Π.): Γκοργκόλης, Θεοδωρέλος, Ζήσης, Μανέτας, Σαγάνας, Γκούλτας, Παπαθανάσης (83’ Χριστοδούλου, Παππάς (61’ Συσοβίτης), Τσόκος, Κοτρώτσος, Χρυσαφόπουλος (46’ Ράικος).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ