Ήττα με παράπονα για την διαιτησία η Προοδευτική

Την ήττα με σκόρ 35-32 γνώρισε η Προοδευτική Αγρινίου στο Άργος από τον τοπικό Πανιώνιο, στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ των Ανδρών.

Απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως ο Πανιώνιος οι παίκτες του Αγρινίου έβρισκαν λύσεις στην επίθεση όμως ο εφευρετικός διαιτητής κ. Ψύλλος δήλωνε παρών κάθε φορά και έβρισκε τον τρόπο να κρατάει στο μάτς την ομάδα του Πανιωνίου. Με δίλεπτες αποβολές , με πέναλτι φαντάσματα που μόνο αυτός έβλεπε και με σφυρίγματα που έπαιρνε από τον 2ο διαιτητή καθώς το ματς διακόπηκε αρκετές φορές έχοντας υπάρξει ένταση για τις διαφορετικές αποφάσεις, κατάφερε να αποσυντονίσει την ομάδα της Προοδευτικής και το ημίχρονο έκλεισε με σκόρ 17-17.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο και όσο και αν ο προπονητής της Προοδευτικής επιχειρούσε με προωθημένες άμυνες , με man to man και με συνεχόμενες αλλαγές σε θέσεις να αλλάξει το σκηνικό δεν τα κατάφερε. Το σκόρ μέχρι το 50′ ήταν 28-28 και εκεί που φαίνοταν ότι οι παίκτες του Συράκου είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν τη νίκη ο διαιτητής (Ψύλλος) του αγωνα είχε αντίθετη άποψη και με προσωπικό ρεσιτάλ, αφού απέβαλε τον Παπανίκο με 3ο δίλεπτο που μόνο αυτός είδε και ξεχνούσε μόνιμα να δείξει παθητικό στις επιθέσεις των γηπεδούχων που ροκάνιζαν τον χρόνο μή εκδηλώνοντας επίθεση στα επιτρεπτά όρια κατάφερε να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο.
Έχοντας ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τις 10/2/2016 με έγγραφό της η Προοδευτική μετά από ανάλογη διαιτησία στο Λουτράκι, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου στην ΚΕΔ που όμως σφύριζε αδιάφορα με αποτέλεσμα να έρθει η χθεσινή ήττα.
Πλέον έχοντας απομείνει 2 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Αγρινίου χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων (στραβοπάτημα της Ακαδημίας Πάτρας) για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 ώρα 16:00 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με αντίπαλο τον Αλκυών Δρεπάνου από το Ναύπλιο.
Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β., Γεωργομήτρος Α.(2), Βασιλείου Γ.(3), Φωτόπουλος Λ.(4), Αναστασόπουλος Δ., Σωτηρόπουλος Χ., Κωνσταντόπουλος Γ.(8), Λιόκαυτος Κ.(9), Αλεξόπουλος Ε., Δήμου Χ., Ράϊκος Σ., Συράκος Λ., Μαυρέλης Χ., Παπανίκος Δ.(3), Ράϊκος Κ.(3), Χαϊμάνης Κ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ