Αυτός αποκάλυψε την πώληση του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός έχει πωληθεί και αυτό πλέον το ξέρουν όλοι. Αυτό που μάθαμε εσχάτως από γνωστό site που δεν πέφτει ποτέ έξω, είναι ότι οι αγοραστές είναι από το εξωτερικό. Α, ναι! Μάθαμε επίσης ότι άνθρωπός τους «βρέθηκε στο Emileon. Έβγαλε φωτογραφίες και ίσως έκανε και μία επιθεώρηση του χώρου γενικά». Ίσως, Αυτό δεν είναι εξακριβωμένο.

Άλλωστε πώς να μπεις στο Emileon που είναι φρούριο; Και πώς να βρεις φωτογραφίες ή βίντεο στο διαδίκτυο; Μόνο ένας άνθρωπος – ειδικών αποστολών θα το κατάφερνε.

Σήμερα αποκαλύπτουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ-κομάντο: Λάκης Ταπετσέρης!!! Επειδή είναι από το Δοκίμι ξέρει τα κατατόπια καλύτερα απ’ τον καθένα. Μπήκε, πήρε αποκλειστικές φωτογραφίες και ίσως έκανε και μια επιθεώρηση του χώρου. Γενικά.

Τέτοια ντοκουμέντα δεν έχει κανένας άλλος! Ή μάλλον τώρα τα έχουν οι αγοραστές. Το τελευταίο εμπόδιο ξεπεράστηκε χάρις στον Λάκη!!! Άλλωστε ειδικεύεται στα αποκλειστικά. Θα μείνει στην ιστορία η συνέντευξη που έδωσε στον Χαρδαβέλα για το πενταπλό φονικό στα Καλύβια.

Αποκάλυψε τα πάντα. Ακόμα και η Αννίτα εκτόξευσε να νούμερα (τηλεθέασης) όταν κατάφερε να τον πείσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της.

Τώρα που είπα «νούμερα», θυμήθηκα τη σχέση του με τον Αλέξη, γιατί χάρις σ’ αυτά ήρθαν κοντά. Ήταν ένας από εκείνους που παρακολούθησαν την εκπομπή που εκτοξεύτηκαν τα νούμερά της χάρις τον Λάκη και αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή σχέση. Ο φακός τους έχει αποθανατίσει πολλές φορές μαζί.

Ως τεράστιο λαγωνικό που είναι, με το που διάβασε στο γνωστό site τι αγοροπωλησίες γίνονται στον κάμπο του Αγρινίου και τη μυστική φωτογράφιση (ίσως και επιθεώρηση του χώρου), κατάλαβε αμέσως και ότι δεν γίνεται να μην εμπλέκεται ο Λάκης. Και δεν έπεσε έξω…

Και ο δικός μας τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι. Ο Αλέξης θίχτηκε ανεπανόρθωτα. Τόσο πολύ, που έκανε κάτι σπάνιο για εκείνον: Έβγαλε ανακοίνωση!!! Ναι, ο Αλέξης έβγαλε ανακοίνωση. Τι λέει;

«Πληροφορήθηκα ότι πωλείται ο Παναιτωλικός και αυθόρμητα θέλω να βάλω τα γέλια. Δηλαδή, πόσο μαλ@@@ς μας περνάτε όλους εμάς τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ΠΑΕ;»

Δεν το άντεξε. Είναι απαρηγόρητος που υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον Παναιτωλικό και κανείς δεν συγκινείται για τα δικά του παλάτια. Έγραψε τον πόνο του στην ανακοίνωση: «Δεν φώτιζε ο Θεός αυτόν τον μεγάλο επιχειρηματία, να έρθει να αγοράσει την ομάδα μου;», η οποία όπως τονίζει με έμφαση ο Αλέξης, έχει «γραφεία καλύτερα και από του Πρωθυπουργού της χώρας στο ωραιότερο σημείο της πόλης».

Ο Λάκης -στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη- ορκίζεται ότι ο φίλος του ο Αλέξης κοντεύει να τρελαθεί με όσα έμαθε. Φοβάται ότι δεν θ’ αντέξει το κακό που τον βρήκε.

Βοηθήστε τον. Δώστε μια απάντηση στο ερώτημά του. Είναι κανένας που περνάει τον Αλέξη για μαλ@@;

ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ// ËÁÑÉÓÁ -ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ