Γιορτή με ξεσηκωτικούς Καραφώτη και Μπακομιχάλη (Βίντεο)

Είναι γεγονός, ο Αίολος Αστακού βρίσκεται στην Α2 Κατηγορία μπάσκετ και οι άνθρωποι της ομάδας το γιόρτασαν την Κυριακή(15/05), σε μια εκδήλωση (στο παραλιακό «Ionio Club») όπου βρέθηκαν πάνω από 400 άτομα! Τον κόσμο ξεσήκωσαν με τις εκπληκτικές τους φωνές, ο Κώστας Καραφώτης και η Αννυ Μπακομιχάλη, η οποία έδειξε ότι διαθέτει μεγάλο ταλέντο και θα το καταλάβετε, ακούγοντας την στο βίντεο που ετοιμάσαμε για αυτή την μεγάλη γιορτή.

Ο κόσμος γιόρτασε με την ψυχή του την μεγάλη επιτυχία της ανόδου με 27 νίκες και μόλις μια ήττα (σε ένα παιχνίδι που η μπάλα δεν μπήκε στο καλάθι, ούτε μετά από κάρφωμα!), χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι το πρωί!

Κάποιοι από τους επισήμους που έδωσαν το παρών στην  εκδήλωση, ήταν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, o πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αστακού, Νίκος Καλλισώρας, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, Χρήστος Χασακής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κεντρική ομιλία του, ο Απόστολος Πανταζής συνεχάρη, αλλά και ευχαρίστησε, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τους υπόλοιπους ανθρώπους του συλλόγου και όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον Αίολο, αφού η φανταστική πορεία οφείλεται «συνολικά στην ομαδική δουλειά». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επίδραση που ασκεί, πλέον, το άθλημα στην τοπική κοινωνία, ενώ ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που έκανε ειδική μνεία στους εκλιπόντες, Αντώνη Κουγιανό (φίλος της ομάδας) και Δημήτρη Χατζή (πρώην παίκτης του Αιόλου). Ολη η αίθουσα χειροκρότησε θερμά!

Στην συνέχεια, μίλησε ο Δήμαρχος, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο οποίος συνεχάρη για άλλη μια φορά τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές, ενώ δεσμεύτηκε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου το νέο γήπεδο της πόλης, που βρίσκεται υπό κατασκευή, να είναι έτοιμο για τις ανάγκες του Αιόλου στην Α2.

Το Agrinio-Sports βρέθηκε σε αυτή την εκπληκτική εκδήλωση, όπου κυριαρχούσαν ο χορός, το τραγούδι, ο «λουλουδοπόλεμος», το άφθονο φαγητό και ποτό και σας τα παρουσιάζει σε ένα βίντεο, όπου διακρίνονται περισσότερο η Άννυ Μπακομιχάλη που “μάγεψε” τον κόσμο με την φωνή της και τον έκανε να σηκωθεί και να χορέψει, όπως θα δείτε, αλλά και ο Κώστας Καραφώτης που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας καλός τραγουδιστής. Παράλληλα, στο βίντεο υπάρχει ο χορός του Απόστολου Πανταζή, Πρόεδρου του Αίολου Αστακού, του Δημάρχου, αλλά και πολλών άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ