Δεν τον σώζει ούτε το VAR!

Ο Σιδηρόπουλος έκανε… ρεσιτάλ στο Περιστέρι με αποκορύφωμα την πρεμούρα του να αφήσει τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες μόλις πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ελέω VAR ο Ντουάρτε συνέχισε να παίζει.

Όπως συνέχισε να παίζει (έδρα) και ο Σιδηρόπουλος. Επειδή οι παράγοντες είναι αγνώμονες αντί να του πει «ευχαριστώ» ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, στο τέλος «την έπεσε» στα αποδυτήρια στον κορυφαίο διαιτητή και εκείνος έγραψε τις απειλές του στο φύλλο αγώνα. Σήμερα ανακοινώθηκε η απαλλαγή του Ατρόμητου (και του Σπανού) από την Πειθαρχική επιτροπή στην οποία είχαν κληθεί!

Ο δε Σιδηρόπουλος πήρε δεύτερο συνεχόμενο ορισμό, αυτή τη φορά στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ. Τι τον ήθελε όμως… Χαμός γίνεται από το πρωί που ανακοινώθηκε. Ή μάλλον από χθες που οι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι θα τον ορίσει ο Μπένετ στη Λεωφόρο. Παρότι οι Big-5 είχαν ζητήσει εδώ και μήνες ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε… άγνοια, ο πρόεδρος της Super League τον χαρακτηρίζει ψεύτη και ανίκανο. Του χρεώνει δε ότι με αυτόν τον ορισμό τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Και ο Μπένετ εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της ΚΕΔ, ψάχνοντας ξένο διαιτητή να ορίσει, αφού ο Σιδηρόπουλος δεν παίζει να είναι στη Λεωφόρο με τίποτα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει VAR (όπως στο Περιστέρι) να τον σώσει!

Όλα ωραία και καλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ