Ενόχλησε και του το… θύμισαν!

Από την αρχή της σεζόν τον Παναιτωλικό τον έβαλαν στο… σημάδι. Πήρε την… κατηφόρα μετά το ματς με την Βέροια στο Αγρίνιο και βρήκαν την ευκαιρία να τον στήσουν στον τοίχο. Στο άρμα δεν είναι είναι, οπότε ευκαιρία να τον… ρίξουμε για να ξεμπερδεύουμε.

Ποιος ξεχνάει την πριονοκορδέλα στην Λιβαδειά; Στην Ξάνθη; Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Τούμπα; Το σκάνδαλο στο Καραϊσκάκη; Ό,τι μπορούσαν έκαναν. Πέναλτι που δεν υπήρχαν, επιθετικά φάουλ που… γίνοταν αποβολές, γκολ που ακυρώνονταν ως οφσάιντ.

Τελικά οι αγωνιστικές περνούσαν και στο Αγρίνιο όχι μόνο δεν έβαζαν το κεφάλι κάτω, όχι μόνο δεν αποχαιρετούσαν την κατηγορία αλλά έβρισκαν τα ψυχικά αποθέματα και καθαρά εντός αγωνιστικού χώρου μάζευαν βαθμούς.

Η παραμονή ήρθε και αφού δεν τα κατάφεραν κάπου… τον άφησαν ήσυχο στα επόμενα ματς. Οι νίκες όμως έφεραν και βαθμολογική άνοδο. Και όνειρα… Και ελπίδες για κάτι καλύτερο. Εκεί βρέθηκε ένας Αρετόπουλος να «βάλει τα πράγματα στην θέση τους». Έτσι για να ξέρουμε και τις μας γίνεται. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Παναιτωλικός ενοχλεί στην Σούπερ Λίγκα και όσο βρίσκεται εκεί θα τον πολεμάνε με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ