Ημερίδα με… αποκλεισμένους

Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει αύριο Σάββατο Ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και επιστήμη» σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα θέματά της, μάλιστα, αφορούν κυρίως το επαγγελματικό ποδοσφαίρου, απ’ το οποίο προέρχονται και οι εισηγητές. «Ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στο ποδόσφαιρο»,  «Η επιχειρηματικότητα στο ποδόσφαιρο» κ.α.

Μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα κανένας ομιλητής από τον Παναιτωλικό, όταν σε (χαμηλότερης εμβέλειας) ημερίδα προπονητών στα Γιάννενα που γίνεται σήμερα, ομιλητές είναι μόνο οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ.

Εδώ, η μοναδική επαγγελματική ομάδα της περιοχής δεν έχει ούτε ένα εκπρόσωπο σ’ αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Θα μιλήσει π.χ. ο Χαντζάρας («Δυνατά και αδύνατα σημεία τακτικών επιλογών στο ποδόσφαιρο») και όχι ο Ματζουράκης που είναι από τους κορυφαίους δάσκαλους στη χώρα, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση νέων προπονητών.

Και η έκπληξη έγινε μεγαλύτερη όταν μάθαμε ότι ο Δήμος οργάνωσε την ημερίδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς, ούτε στον Παναιτωλικό, ούτε στον Σύνδεσμο Προπονητών, ούτε στην ΕΠΣΑ! Πρώτα έγινε η ανακοίνωση της ημερίδας και μετά ενημερώθηκαν!

Τελικά, ποιος είναι ο στόχος και που απευθύνεται η συγκεκριμένη ημερίδα; Όταν δεν συμμετέχει η επίσημη ποδοσφαιρική αρχή του νομού. Όταν δεν συμμετέχει ο καθ’ ύλη αρμόδιος φορέας (Σύνδεσμος Προπονητών). Όταν δεν συμμετέχει η κορυφαία Επαγγελματική ομάδα του νομού. Μπορεί ο Δήμος Αγρινίου να τους αγνοεί; Και γιατί;

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ