Η κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε χθες το βράδυ Δευτέρα 25 Ιανουαρίου o Σύνδεσμος διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας, στα ιδιόκτητα γραφεία του στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, είχαν προετοιμάσει μια όμορφη και “ζεστή” εκδήλωση στην οποία ανταποκρίθηκε το σύνολο των μελών μας -εν ενεργεία και μη- γεμίζοντας ασφυκτικά την κεντρική αίθουσα.

Παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, κ.κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση πιστοποιώντας για μία ακόμη φορά την άριστη και αγαστή συνεργασία που έχει με τον o Σύνδεσμο διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας.

Η όμορφη από όλες τις πλευρές αυτή βραδιά ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ.κ. Σπύρο Τομαρά να κόβει σύμφωνα με το πρωτόκολλο την βασιλόπιτα, κάνοντας παράλληλα ένα σύντομο χαιρετισμό από βήματος.

Την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κάνοντας τις ευχές του και τον δικό του εθιμοτυπικό χαιρετισμό.

Ακολούθως, τις ευχές του για την νέα χρονιά μοίρασε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΝΑ), κ.κ. Βασίλης Νικολέτας.

Στο βήμα ανέβηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ.κ. Βασίλης Τεροβίτσας για τις καθιερωμένες ευχές, ενώ τον διαδέχθηκε ο περιφερειάρχης διαιτησίας και εορτάζων κ.κ. Γρηγόρης Πάνου.

Τις από βήματος τοποθετήσεις έκλεισε η πλέον εμβληματική και ιστορική -εν ζωή- φυσιογνωμία του Συνδέσμου, κ.κ. Βασίλης Νικάκης, κάνοντας κάποιες αιχμηρές και καυστικές διαπιστώσεις για τα τεκταινόμενα στον χώρο της διαιτησίας, μοιράζοντας παράλληλα τις δικές του ευχές για την καινούρια χρονιά.

Ως είθισται, υπήρχαν και οι τυχεροί της βραδιάς καθώς υπήρχαν τυχερά φλουριά αλλά και κλήρωση από το παρουσιολόγιο που αντιστοιχούσαν σε δώρα.

Τα δύο φλουριά της βραδιάς έπεσαν σε δύο βετεράνους και παλαίμαχους διαιτητές του Συνδέσμου, καθώς οι κ.κ. Κωνσταντίνος Ρεντίφης και Κωνσταντίνος Τσάσσης ήταν οι τυχεροί, και παρέλαβαν τα δώρα τους από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ.κ. Σπύρο Τομαρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσάσσης προχώρησε σε μια ευγενική χειρονομία παραχωρώντας το δώρο του στον νεαρό συνάδελφο Ιωάννη Μπάκα.

Στην κλήρωση που ακολούθησε για τέσσερα ακόμη δώρα, τυχεροί στάθηκαν:

-Ο παλαίμαχος πρώην διεθνής βοηθός διαιτητής κ.κ. Γιώργος Ταπρατζής, ο οποίος αφού το παρέλαβε από τον πρόεδρό μας, και αυτός με την σειρά του προχώρησε σε μια ευγενική κίνηση θέτοντας το δώρο του σε επαναληπτική κλήρωση, το οποίο τελικά κατέληξε στον νεαρό Μιχάλη Ματσούκα, παραδίδοντάς του το, ιδιοχείρως.

-Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος και αυτός παραχώρησε το δώρο του για νέα κλήρωση, το οποίο τελικά κατέληξε στον Βασίλη Σπυράτο δια χειρός του προέδρου της ΕΔ / ΕΠΣΝΑ, κ.κ. Βασίλη Νικολέτα.

-Τα δύο τελευταία δώρα κληρώθηκαν στους:
Νίκο Μπαλτζή μαθητή της τελευταίας σχολής και Δημήτρη Δημονίτσα, οι οποίοι τα παρέλαβαν και αυτοί από τον κ. Νικολέτα.

Η βραδιά έκλεισε με μια μίνι δεξίωση για όλα τα μέλη και τους καλεσμένους μας, καθώς το Δ.Σ. του Συνδέσμου πρόσφερε γλυκά και αναψυκτικά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ