Να ‘τοι οι πρωταθλητές!

Ο Παναμβρακικός Μπούκας είναι ο πρωταθλητής της Αιτωλοακαρνανίας για το 2017!!! Τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, πρώτος και στην διαδικασία Play -off για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Παράλληλα παίρνει το μοναδικό εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική, όπου την επόμενη περίοδο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ο Παναμβρακικός πάει… τρένο τα τελευταία χρόνια. Από τη Γ’ κατηγορία ΕΠΣΑ που βρίσκονταν την άνοιξη του 2015, κατέκτησε τρεις διαδοχικούς τίτλους και από σήμερα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕ Μεσολογγίου στην Αμφιλοχία, ήθελε να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα αφού τα κατάφερνε με νίκη, ισοπαλία ή και ήττα έως και τρία γκολ διαφορά.

Κέρδισε με 3-1 και έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν. Η ομάδα του Μεσολογγίου προηγήθηκε στο 60’ με τον Μιχαλόπουλο, αλλά η απάντηση του Παναμβρακικού ήρθε τρία λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ του Δράκου. Ο ίδιος με κοντινό πλασέ στο 82’ έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές και στο 90’ ο Αποστόλης Τσιούνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η αναμέτρηση της Φλόγας Παλαιομάνινας με τον Ναυπακτιακό στο Αγρίνιο έληξε με νίκη των γηπεδούχων 1-0. Στο 2’ ο Δημόπουλος έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, με τον Νάκο να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στη Φλόγα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση των Play-off.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναμβρακικός                14

Φλόγα Παλαιομάνινας    10

ΑΕ Μεσολογγίου               8

Ναυπακτιακός                  7

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ