Οι Τζοβάρας, Τζιώτζιος παίρνουν χιλιάρικα και η ανεργία χτυπάει «κόκκινο»!

Ο ρέφερι Τζοβάρας και ο βοηθός Τζιώτζιος πρέπει να μην βρεθούν ξανά σε αγώνα της Super League, όχι μόνο του Παναιτωλικού. Σήμερα καταλάβαμε ως οργανισμός πως δεν μας θέλουν. Προτιμούν άλλες ομάδες, που παίρνουν δανεικούς ή δηλώνουν 6 και 7 παίκτες να εκτίσουν τις ποινές τους όταν παίζουν με συγκεκριμένους αντιπάλους, όμως εμείς θα μείνουμε εδώ και θα τους είμαστε κακό σπυρί… ξέρετε που. Ετσι να χαλάμε τη μαναίστρα.

Ας επιστρέψουμε στους δύο άσους της ελληνικής διαιτησίας που… διέπρεψαν σήμερα με τις επιδόσεις του.

Για τον Τζοβάρα αρχικά. Μόνο στα πρώτα 10 λεπτά «χάρισε» από μία κίτρινη στους Φατιόν, Μαρκ Φερνάντεθ. Ιδιαίτερα του Φατιόν είναι ο ορισμός. Διδάσκεται στα σεμινάρια και επειδή είδε μία στο 41′, έπρεπε από τότε να αποβληθεί.

Πάμε στη φάση του γκολ. Πώς γίνεται να μην ξέρει τι έχει υποδείξει ο βοηθός του λίγο πριν; Σταμάτησε η φάση, ο Ντάουντα «έκοψε» και την έστειλε στον Κνετ να συνεχίσει. Πραγματικά. Δίνει πέναλτι και μετά οφ σάιντ. Οτι του έρχονταν στο μυαλό, αρκεί να ακυρωθεί σώνει και ντε το γκολ του Μεντόσα. Παράλληλα «χρησιμοποίησαν» το VAR σε φάση που δεν είχαν το δικαίωμα. Αλλά εκεί, πήγε να ψάξει τη λεπτομέρεια, στη φάση του Φατιόν στο 3’… πέταγε χαρταετό.

Ο Τζιώτζιος από την πλευρά του είναι ότι χειρότερο σε βοηθό έχουμε δει. «Εχασε» οφ σάιντ και στη φάση του γκολ δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Ξέχασε τι έχει δώσει, δεν αντιλήφθηκε πως ο Κνετ συνέχισε τη φάση. Τίποτα.

Ναι, ήμασταν κακοί. Ναι δεν έχουμε καλή συγκομιδή, αλλά όσο και να χτυπιέστε Τζοβάρες, Τζιώτζιοι και λοιποί θα βαριέστε να μας βλέπετε. Συνέχεια.

Είστε κακοί διαιτητές – ελπίζουμε δηλαδή να ισχύει αυτό και να μην υπάρχει τίποτα άλλο από πίσω – και αν έχετε λίγο εγωισμό θα πρέπει να πείτε μόνοι σας ότι θα συνεχίσετε τι διαιτησία από χόμπι στα τοπικά. Δηλαδή αισθάνεστε άνετα πως δεν πετυχαίνετε σωστή απόφαση; Το ξέρετε πως υπάρχουν παιδιά με πτυχία που είναι σερβιτόροι σε αναστολή και εσείς παίρνετε χιλιάρικα για να κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο; Οτι υπάρχει ανεργία, φτώχεια και εσείς καλοπληρώνεστε για να μην έχετε ορθή υπόδειξη ούτε για δείγμα;

Υπάρχει μία λέξη που λέγεται φιλότιμο και ένα έπιπλο που ονομάζεται καθρέπτης, για να βλέπουν οι άνθρωποι του είδλωλό τους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ