Πόσο περήφανο με έχεις κάνει…

Οι μπαμπάδες τους Μάκης και Κώστας είχαν σμίξει ποδοσφαιρικά στον Παναιτωλικό στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στη συνέχεια έγιναν εμβληματικοί αρχηγοί του και οι δύο. Οι πρωτότοκοι γιοι τους γεννήθηκαν την ίδια χρονιά (2002) με πέντε ημέρες διαφορά. Ο Χρήστος στις 29 Ιουλίου, ο Τόλης στις 2 Αυγούστου.

Έζησαν μέσα στο κιτρινομπλέ. Πριν πάνε σχολείο βίωσαν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει ψηλά και ήταν από τα πρώτα παιδιά που πέρασαν την πόρτα του Emileon όταν άρχισαν να λειτουργούν οι Ακαδημίες.

Μεγάλωσαν εκεί και ανέβηκαν όλα τα ηλικιακά τμήματα. Μαζί πήγαν στις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Νέων) και πριν κλείσουν τα 18α γενέθλιά τους (πέρσι) με διαφορά λίγων ημερών έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναιτωλικό!

Ο Τόλης Κωνσταντόπουλος πέρασε τα σύνορα και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στο Βέλγιο. Ο κολλητός του Χρήστος Μπελεβώνης, με μια συγκινητική ανάρτηση του εύχεται να φτάσει ακόμα ψηλότερα…

Γράφει: Αδερφέ…όχι μόνο στα λόγια πλέον αλλά και πραγματικά…μόνο έτσι μπορώ να σε χαρακτηρίσω πλέον, έπειτα από 12 χρόνια καθημερινής συνεύρεσης στα αποδυτήρια, στο σχολείο, στο γήπεδο…παντού μαζί…έφτασε η στιγμή που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν με την εξέλιξη που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια…το πόσο περήφανο με έχεις κάνει ελπίζω να το έχεις καταλάβει…το τι δουλειά έχεις ρίξει το ξέρουν μόνο όσοι σε ζουν καθημερινά όπως εγώ…είμαι βέβαιος ότι μπορείς να πετύχεις πολλά και να με κάνεις ακόμα πιο περήφανο…Δεν θα πω περισσότερα…Καλή επιτυχία, εις το επανιδείν και, φτάσε όπου δεν μπορείς! ❤️

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ