Τι ισχύει με τα εισιτήρια

Ο Παναιτωλικός έδωσε στη δημοσιότητα τον τρόπο που μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το εισιτήριο διαρκείας, μέσω του οποίου μπορούν να “ξεκλειδώσουν” δύο θέσεις. Είναι προφανής η πρόθεση να μην πάρουν εισιτήρια οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλες τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου, εκτός της Θύρας 3. Εκεί τα εισιτήρια θα διατεθούν από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Προφανώς οι Πειραιώτες συμφώνησαν στις προϋποθέσεις που δημόσια έθεσε χθες η ομάδα του Αγρινίου. Δηλαδή: 1 να αναλάβουν την ευθύνη των οπαδών τους. 2 να διαθέσουν οι ίδιοι τα εισιτήρια. 3 να ανταποδώσουν εισιτήρια στον αγώνα του Καραϊσκάκης στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ια τον αγώνα του Σαββάτου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δικαίωμα αγοράς απλών εισιτηρίων έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ εισιτήριων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023. Ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να αγοράσει έως και ΔΥΟ (2) απλά εισιτήρια.

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/) κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του φιλάθλου για τον οποίο προορίζεται.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, για να αγοράσουν απλά εισιτήρια μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 25 ευρώ

Θύρα 2: 25 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 3: 18 ευρώ

Θύρα 4Α22 ευρώ

Θύρα 4: 18 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ

Σημ.: Τα εισιτήρια της Θύρας 3 θα διατεθούν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φιλάθλους της

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ