Το κόμπλεξ σε παρασύρει σε γκέλες!

«Αυτοσύστηνεται» ως… παρασκηνιακή στήλη! Στην πραγματικότητα όμως είναι απλά χιουμοριστική γιατί με αυτά που γράφονται καθημερινά προκαλεί γέλιο. Αυτό είναι η μία ανάγνωση, γιατί όσο αφορά τον Παναιτωλικό μάλλον το κόμπλεξ είναι χωρίς όρια! Επειδή αποδεδειγμένα πλέον έχουν πρόβλημα (γιατί άραγε;) με τον Τίτορμο έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι στο Αγρίνιο για να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα πήραν προπονητή τον Τεννέ και βράβευσαν τον Σπύρο Καλογιάννη!!!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όσο αφορά τον Τεννέ, οι «κυανοκίτρινοι» πήραν έναν προπονητή που έχει την εμπειρία από την κατηγορία και είναι… μετρ των ανόδων. Λογική άρα ως κίνηση αφού το κατάφερε και στο Αγρίνιο.

Όσο αφορά φυσικά την βράβευση του Καλογιάννη, φυσικά είναι το… ανέκδοτο της χρονιάς, αφού αυτός βρέθηκε στο «κλουβί» στην φιέστα ανόδου του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο (φιλικό) με την ιδιότητα του προέδρου της Football League για να δώσει την κούπα πρωταθλητή στα «καναρίνια» αφού είχαν ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Αυτογκόλ από τα λίγα! Είπαμε όμως όταν έχεις κόμπλεξ γράφεις απίθανα πράγματα. Τουλάχιστον μας κάνουν να γελάμε σε δύσκολες εποχές για όλους…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ