Νίκησαν στο Γ. Καραϊσκάκης (vid)

Ο Παναιτωλικός έχασε με το βαρύ κι αχώνευτο 6-1 από τον Ολυμπιακό. Κάποιοι όμως έφυγαν νικητές από το Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ της Δευτέρας. Οι 300 οπαδοί του Παναιτωλικού, οι οποίοι στην πρώτη παρουσία σε έδρα μιας εκ των “μεγάλων” της πρωτεύουσας, έπαιξαν και κέρδισαν παρά την πίκρα που τους έδωσε η ομάδα…

Μετά την επιστροφή τους πάντως πήραν θέση με την παρακάτω δημοσίευση:

«Η επιστροφή από τον Πειραιά, μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους όσους βρεθήκαμε στη χθεσινή εκδρομή. Από τη μια η ιστορική πρώτη οργανωμένη παρουσία οπαδών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο Φάληρο (Δευτέρα βράδυ) με δυναμική παρουσία και τα λαρύγγια έξω 2 ώρες για την ιδέα μας και για αυτούς που δεν ήταν εκεί χθες και τραγουδούσαν από τον παράδεισο.

Από την άλλη το 6-1, η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ένας περιπλανώμενος θίασος που κατέβηκε βόλτα στο λιμάνι. Μετρημένοι στα δάχτυλα οι διασωθέντες, κάποιοι είναι πολύ λίγοι για αυτή τη φανέλα και τον κόσμο που τραγουδούσε παρά την τραγική εμφάνιση. Οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες. Στο τέλος του αγώνα σας γυρίσαμε την πλάτη και τραγουδούσαμε το “χιλιόμετρα πολλά”. Την επόμενη φορά θα αντιδράσουμε πολύ διαφορετικά».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ